Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Imala je samo 22 godine

Primijetila je modrice na tijelu, otišla liječniku i umrla za tjedan dana

Privatna arhiva
04.02.2020.
u 22:56

​​​​​​​Sarah Armstrong, 22-godišnja majka, otišla je liječniku zbog neobičnih modrica koje su joj se počele pojavljivati, a nije znala zašto.

Sarah Armstrong imala je simptome gripe i modrice po tijelu, a samo tjedan dana kasnije je umrla. Akutna leukemija pobijedila je njezino mlado tijelo, piše Metro.co.uk.

Foto: zvonimir ferina

Jednu večer družila se s najboljom prijateljicom Danielle Johnson (22) koja je rekla: "Kazala mi je da ne zna odakle joj te modrice, a ja sam joj savjetovala da odmah ide liječniku koji ju je poslao na vađenje krvi. Vrlo brzo nazvali su je i rekli da hitno dođe u bolnicu. Dijagnosticirana joj je akutna mijeloična leukemija. Ona je uvijek nasmijana i uopće nije shvatila koliko je situacija ozbiljna."

Dana 24. siječnja doznala je dijagnozu, 29. je poslana na kemoterapiju, a već 1. veljače je preminula. Iza sebe je ostavila 2-godišnju kćerkicu, supruga i mnogo prijatelja.

Foto: zvonimir ferina

Foto: zvonimir ferina

Htjela je da fotografije njezina stanja budu podijeljene i prošire svijest o tome kako ova bolest brzo preuzme tijelo. Želja joj je bila spasiti živote onima koji boluju od iste bolesti, a to još uvijek ne znaju.

Danielle je još ispričala i kako je Sarah bila jako pozitivna: "Jaka i pozitivna, puna života. Ne mogu vjerovati, mi smo sjedile i smijale se večer prije nego što je umrla. Uvijek se smijala i nasmijavala druge. Sve je činila za svoje bližnje, a bila je savršena majka."

Foto: zvonimir ferina

Foto: zvonimir ferina

Ključne riječi

Komentara 3

IB
Istina-boli
01:33 05.02.2020.

Jadna zena,strasno,jako zalosno!

AF
AfganistanskiHrvat
07:31 05.02.2020.

Počele? Počele pojavljivati? Pa pola je plava bila. Jadna ženo što si toliko čekala?

ME
Mesko
07:12 05.02.2020.

Isto tako u roku 2 tjedna je otišla i moja djevojka, maturantica učiteljske škole ( ja brucoš tada). Bila je čudo od ljepote i dobrote, nikad ju nisam prebolio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije