Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle Zdravlje

Primijetila je modrice na tijelu, otišla liječniku i umrla za tjedan dana

​​​​​​​Sarah Armstrong, 22-godišnja majka, otišla je liječniku zbog neobičnih modrica koje su joj se počele pojavljivati, a nije znala zašto.
04. veljače 2020. u 22:56 3 komentara 91541 prikaza
Foto: Privatna arhiva

Sarah Armstrong imala je simptome gripe i modrice po tijelu, a samo tjedan dana kasnije je umrla. Akutna leukemija pobijedila je njezino mlado tijelo, piše Metro.co.uk.

 | Autor : Privatna arhiva Foto: Privatna arhiva

Još uvijek ne može vjerovati Otkrila je da ima rak dojke zahvaljujući ekstenzijama za kosu

Jednu večer družila se s najboljom prijateljicom Danielle Johnson (22) koja je rekla: "Kazala mi je da ne zna odakle joj te modrice, a ja sam joj savjetovala da odmah ide liječniku koji ju je poslao na vađenje krvi. Vrlo brzo nazvali su je i rekli da hitno dođe u bolnicu. Dijagnosticirana joj je akutna mijeloična leukemija. Ona je uvijek nasmijana i uopće nije shvatila koliko je situacija ozbiljna."

Dana 24. siječnja doznala je dijagnozu, 29. je poslana na kemoterapiju, a već 1. veljače je preminula. Iza sebe je ostavila 2-godišnju kćerkicu, supruga i mnogo prijatelja.

 | Autor : Privatna arhiva Foto: Privatna arhiva

 | Autor : Privatna arhiva Foto: Privatna arhiva

Predivno Nakon raka vrata maternice rekli su joj da neće moći imati djecu, a ona je rodila blizance!

Htjela je da fotografije njezina stanja budu podijeljene i prošire svijest o tome kako ova bolest brzo preuzme tijelo. Želja joj je bila spasiti živote onima koji boluju od iste bolesti, a to još uvijek ne znaju.

Danielle je još ispričala i kako je Sarah bila jako pozitivna: "Jaka i pozitivna, puna života. Ne mogu vjerovati, mi smo sjedile i smijale se večer prije nego što je umrla. Uvijek se smijala i nasmijavala druge. Sve je činila za svoje bližnje, a bila je savršena majka."

 | Autor : Privatna arhiva Foto: Privatna arhiva

 | Autor : Privatna arhiva Foto: Privatna arhiva

Laboratorij Nova istraživanja Ubije više ljudi nego rak: Ovo opasno stanje prouzročuje petinu smrtnih slučajeva u svijetu
GOTOVO JE!
Izdržavanje kazne: Otkriveno kada se Mamić mora javiti sucu, može se i žaliti
d
PROLJETNI NATJEČAJ
Najnoviji trend – Pastelno proljeće
  • Istina-boli:

    Jadna zena,strasno,jako zalosno!

  • AfganistanskiHrvat:

    Počele? Počele pojavljivati? Pa pola je plava bila. Jadna ženo što si toliko čekala?

  • Mesko:

    Isto tako u roku 2 tjedna je otišla i moja djevojka, maturantica učiteljske škole ( ja brucoš tada). Bila je čudo od ljepote i dobrote, nikad ju nisam prebolio.