Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nevjerojatno

Prije se natjecala u bodybuildingu, a sada u jedenju: Jednom je unijela čak 16.000 kalorija!

Instagram
27.10.2020.
u 12:30

U svim natjecanjima imala je super rezultate, ali imala je problem sa svojim osjećajima. Uvijek se osjećala gladno i nezadovoljno svojim izgledom, pa je odlučila napraviti veliku promjenu.

Katina DeJarnett (29) iz Washingtona nosi veličinu XS, što se čini nemogućim kada kaže da katkada za jedan obrok može pojesti i 11 kilograma hrane.

Prije se natjecala u bodybuildingu, ali nije bila sretna – većinu vremena bila je gladna. Putem YouTubea otkrila je drukčiju i potpuno suprotnu vrstu natjecanja – u jedenju! U travnju 2019., sudjelovala je u jednom takvom prvi put, prenosi Daily Mail.

Svoje "vještine" jedenja puno hrane zabilježi kamerom i podijeli na ovoj društvenoj platformi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Katina Eats Kilos (@katinaeatskilos)

Nakon uspjeha na društvenim mrežama, odlučila se za veće izazove, pa je tako sudjelovala u jednom gdje je unijela čak 16 000 kalorija!

– Uvijek sam voljela hranu i uvijek sam mogla puno pojesti. Mogla bih jesti ogroman burger i krumpiriće brže od oca kad sam imala šest godina i još bih tražila repete – rekla je Katina. – Počela sam igrati videoigrice, a kilogrami su se samo gomilali. Do 21. godine imala sam 158 kilograma. Tada sam odlučila početi se baviti bodybuildingom. 

Na pitanje što jede inače, ova djevojka kaže: – Jedan veliki obrok s mnogo zelenog povrća, cjelovitih žitarica i proteina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Katina Eats Kilos (@katinaeatskilos)

– Pazim da uravnotežim unos kalorija i uglavnom jedem između 18.000 i 20.000 kalorija tjedno. Ako snimim izazov koji ima 7000 kalorija, znam da ostatak tjedna mogu pojesti samo 11.000. Također sam aktivna u teretani i radim najmanje 10.000 koraka dnevno, na taj način kontroliram težinu – otkrila je.

Katinin najgori izazov bio je Screaming Demon Wings u Spokaneu u Washingtonu. Pojela je pola kilograma pilećih krilca bez vode, a piletina je bila prekrivena začinjenom umakom koji je bio "nevjerojatno ljut" i koji joj je prouzročio zdravstvene probleme koji su potrajali više od tjedan dana.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Katina Eats Kilos (@katinaeatskilos)

– Najteži dio izazova je prevladavanje umora od okusa, a to je kad vam se um razboli od određenog okusa i kaže vam da više ne jedete. Postaje teško nastaviti jesti čak i ako ne osjećate da vam je želudac pun. Borite se da progutate svaki zalogaj – rekla je.

Sada znamo koja hrana može trajati stoljećima, pa i tisućljećima:

1/3
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije