Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sve za dom

Prije kupnje bijele sve recenzije pročitajte na Usporedi hr.

'za podravinu i bilogoru virovitica, trgovina konikom, 4.10.2007. ilustracija uz temu o neispravnim proizvodima - iz jedne viroviticke trgovine bijelom tehnikom  kljucne rijeci: televizori, kupac, raz
''
18.04.2011.
u 14:28

Recenzirani su svi proizvodi vodećih proizvođača u različitim kategorijama, a objašnjenja su razumljiva i laiku

Kupujete li bijelu tehniku – hladnjak, mikrovalnu, televizor, mobitel ili laptop, prije kupnje posjetite domaći portal Usporedi.hr. Osim usporedbe cijena, tamo ćete naći prednosti i nedostatke svakog uspoređivanog proizvoda te preporuku zašto u neku “igračku” uložiti svoj novac. Recenzirani su svi proizvodi vodećih proizvođača u različitim kategorijama, a objašnjenja su razumljiva i laiku. Dodatna je prednost ženski kutak u kojem se uspoređivači bave stvarčicama koje ženama olakšavaju svakodnevni život – peglama za kosu, depilatorima.... Čeka vas i velika usporedba najtraženijih modela mobitela i fiksnih telefona. Za one zahtjevnije tu su i stručne recenzije različitih modela računala s pregledom najvažnijih konfiguracijskih segmenata.

Ključne riječi

Komentara 2

DR
drznedaj
15:26 18.04.2011.

Recenzije na netu nadjem mali milion. Aj dobro, za nekog bez znanja stranog jezika je ok. Primjetio sam da usporedba cijena bas i nije neka usporedba. NAjcesce je tu jedna firma. BIlo bi dobro da portal pokusa doc do vise ponudjaca pa da bude stvarno usporedba cijena a ne jedna cijena

JA
jamadolac
20:45 18.04.2011.

Badava nam velike usporedbe ako nema u novčaniku !!! Ljudi danas kupuju ono za što imaju novaca !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije