Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SMATRA DA JE PRIJATELJICA NERAZUMNA

Prijateljica je zamolila da joj pomogne očistiti kuću, a ona se naljutila: 'Nije ni ponudila da mi plati!'

Shutterstock
06.07.2022.
u 13:30

Korisnike Mumsneta pitala je misle li da je sebična i ima li se pravo ljutiti, a mišljenja su bila podijeljena

Jedna je žena nedavno na Mumsnetu napisala kako se naljutila na svoju najbolju prijateljicu nakon što ju je ova zamolila da joj pomogne očistiti kuću koju uskoro stavlja na prodaju, a za to joj nije ponudila nikakav novac. Objasnila je da je prijateljica htjela da joj – ako ima slobodnog vremena – pomogne u vrtlarenju, čišćenju i pakiranju stvari, a u poruci joj je napisala da zauzvrat plaća ručak i koktel, piše Mirror.

Sada je, kaže, na nju ljutita jer ne želi to malo slobodnog vremena što ima provesti radeći, a da joj se ne plati.

Nevjerojatne sličnosti: Možete li reći koja je na fotografiji majka, a koja je kći?

1/9

"Zašto bih ja dolazila u njezinu kuću i uređivala njezin vrt i dvorište? Plaća li vrtlarima i čistačima ručkom i koktelom? Uostalom, ja uopće i ne pijem koktele, trebala bi to znati", napisala je ljutito u svojoj objavi. 

Najviše ju je, kaže, naljutilo to što samo zato što nema muža ni djecu njezina prijateljica pretpostavlja da ima puno slobodnog vremena, iako radi jako stresan posao nakon kojeg se samo želi opustiti, a ne raditi tuđe kućanske poslove. Također, piše, ta ista prijateljica nije lani kad se selila ponudila da joj pomogne.

"Jesam li nerazumna jer ne želim čistiti njezinu kuću i što se ljutim jer me uopće to pitala? Ne znam ispadam li sebična, ali zaista me razljutila njena poruka i ne želim više uopće pričati s njom", dodala je na kraju objave.

Korisnici Mumsneta bili su vrlo podijeljenih mišljenja jer su neki smatrali da je poruka prijateljice bila bezobrazna, a drugi da joj je mogla samo reći da ne može, bez burne reakcije.

"Samo vas je lijepo pitala, očito misleći da biste joj kao prijateljica mogli pomoći. Mnogi bi to napravili", napisala je jedna korisnica.

"Slažem se s vama, može i sama očistiti svoju kuću", komentirala je druga, a treća je dodala: "Ovo je savršeno normalna stvar koju najbolja prijateljica može pitati. Recite joj ako ne želite i dobro."

Majka (32) ima 12-ero djece: 'Bila sam trudna četiri godine zaredom' 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije