Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
žele svoju obitelj

Baka (61) i 37 godina mlađi suprug žele postati roditelji: 'Surogat majci ćemo platiti više od milijun kuna!'

TikTok
05.07.2022.
u 10:30

Ako uspiju, Quranu će to biti prvo dijete, a Cheryl je već majka sedmero djece i baka 17 unuka.

Supružnici među kojima je čak 37 godina razlike nedavno su otkrili kako su za šansu da postanu roditelji, odnosno za surogat majčinstvom spremni potrošiti do 120.000 funti (više od milijun kuna); unatoč činjenici da jedno od njih već ima sedmero djece i 17-ero unučadi.

Inače, Cheryl (61) i Quran McCain (24) su zaludjeli TikTok korisnike koji svaki dan nestrpljivo čekaju nove objave o njihovom obiteljskom životu, a na računu @kingqurannewpage ih slijedi nevjerojatnih 2,3 milijuna pratitelja.

Nevjerojatne sličnosti: Možete li reći koja je na fotografiji majka, a koja je kći?

1/9

Iako je među njima razlika od 37 godina, par se vjenčao lani i vjenčao, a sada su, kažu, spremni na idući 'logični' korak; dijete. Ako uspiju, biti će to Quranu prvo, a  beba, ali Cheryl čak osmo dijete; budući da je već majka sedmero i baka 17 unuka.

@kingqurannewpage

61 aint stopping nothing 😋

♬ Bleeding Love - Leona Lewis

- Surogat majčinstvo se plaća od 6.000 do 120.000 funti;  a mi smo uspjeli dogovoriti sa ženom s kojom smo htjeli i zato smo presretni! - rekao je Quran za Metro i dolazak bebe najavio za kasno proljeće 2023.

Par trenutno inače živi u Rimu i ne mogu, kažu, dočekati prinovu.

"Jako sam uzbuđen, oduvijek sam želio imati obitelj s ljubavi svog života”, priča Quran, a Cheryl se nadovezuje: “JI moja obitelj jedva čeka da dođe dijete. Isplanirala sam i kupnju stvari za bebu pa se nadam da ćemo moći svi zajedno proslaviti.”

Iako su prinovu entuzijastično najavili i na TikToku, neki korisnici nisu dijelili njihovo oduševljenje. “Ovo mora biti protuzakonito!”, komentirao je jedan, a mnogi su se pitali i tko će brinuti o tom djetetu kada Cheryl bude prestara i nemoćna...

Nikad lakše: Očistite vrata tuš-kabine od kamenca i ostataka vode jednim prirodnim sastojkom:

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar Thc
Thc
12:40 05.07.2022.

Znam dosta žena tih godina koje izgledaju izuzetno i jako privlačno da se upola mlađe mogu sakriti.Ova gospođa na slici ne spada pod tu kategoriju😂😂

Avatar majkuvam
majkuvam
12:14 05.07.2022.

Bolesno,degeneracija zapada u punom toku,jao nama...

TS
tsurusaki
02:13 07.07.2022.

Pa izgleda puno starije, lice kao 101 godina, al zato pamet ... neizrecivo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije