Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Treba savjet

'Prevarila sam ljubavnicu s drugom ženom pa me ostavila. Sada je želim natrag'

shutterstock
25.06.2020.
u 22:37

Nakon prevare, shvatila je da je još uvijek zaljubljena u nju. Sada ne zna što napraviti pa je pitala psihoterapeutkinju Deidre za pomoć.

- Rastavljena sam već osam godina, imam dvoje djece i još sam ogorčena zbog svog prekida sa suprugom, ali i dalje sam u kontaktu s njim. Počela sam se povjeravati svojoj kolegici s posla. Ona je u groznom braku, ali neće ostaviti supruga zbog djece. Jako smo se zbližile i na kraju postale ljubavnice. Stalno mi govori da će ostaviti svog supruga, ali prošlo je šest godina i gubim strpljenje - ispričala je ova 41- godišnjakinja za The Sun.

Prošle godine počela se dopisivati sa ženama putem aplikacija za spojeve, a s jednom se posebno zbližila. Njihov razgovor postao je seksualan i nakon upoznavanja uživo, poseksale su se. Osjećala se odlično s njom i njihov odnos nastavio se i dalje. No kada je pronašla donje rublje od njezine druge ljubavnice, poslala je poruke njihovog razgovora njezinoj ljubavnici i prekinula njihov odnos. Sada je ona ostala potpuno sama, ali i dalje je zaljubljena u udanu ljubavnicu. Želi imati odnos s njom, ali ne zna što napraviti.

- Nije u redu od vaše ljubavnice da vas ostavi zbog varanja jer ona i tako vara svog supruga s vama, i to zadnjih šest godina. Morate shvatiti da ona nikada neće ostaviti svog supruga, bar ne dok vas ima oboje. Zapravo vam je napravila uslugu što je okončala aferu, barem imate šanse pronaći nekog boljeg. Recite joj da je volite i da ne biste varali da vam se posvetila, ali da ćete prekinuti odnos ako ne ostavi supruga. Ako vas odbije, krenite dalje i pronaći ćete nekog za sebe - odgovorila joj je Deidre.

Evo zašto ne biste trebali preskakati servis bicikla:

Ključne riječi

Komentara 1

VH
volim.hrvatsku65
23:32 25.06.2020.

Opet tina o jeb.... cini Stvarno tebe treba dobro IZTRAHATI ( po ruski )!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije