Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

PRAVILA NATJEČAJA „Osvojite kulinarsku radionicu u Majstor kuhar akademiji!“

Foto: shutterstock
PR
Autor
PR članak
07.08.2020.
u 13:13

Traži se da sudionici odgovore na pitanje 'Zašto ljubav ide kroz želudac?' i skupe četiri kupona

ČLANAK 1: ORGANIZATOR

Natječaj "Osvojite kulinarsku radionicu u Majstor kuhar akademiji!" raspisuje: Večernji list d.o.o. (OIB: 92276133102), Oreškovićeva 6H/1, 10000 Zagreb (dalje: Organizator) koji ima sva prava i obveze koje proizlaze iz nagradnog natječaja.

ČLANAK 2: TRAJANJE I SVRHA NATJEČAJA

Nagradni natječaj, u kojem se traži da sudionici odgovore na pitanje 'Zašto ljubav ide kroz želudac?' i skupe četiri kupona, te u formu prijave unesu: vlastito ime i prezime, osobnu e-mail adresu, adresu stanovanja, mjesto i poštanski broj i kontakt telefon raspisuje se u svrhu promocije Večernjeg lista d.o.o kao priređivača u nagradnom natječaju. Nagradni natječaj traje od 10. kolovoza 2020. do 31. kolovoza 2020.

ČLANAK 3: PRAVO SUDJELOVANJA

Pravo sudjelovanja u ovom nagradnom natječaju imaju sve fizičke osobe, osim radnika zaposlenih kod Organizatora kao i članova njihovih užih obitelji (roditelji, supružnik, djeca, braće i sestre). Slanjem uradaka prihvaćaju se Pravila ovog natječaja.

ČLANAK 4: PRIJAVA SUDJELOVANJA U NAGRADNOM NATJEČAJU

Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju imaju sve fizičke osobe koje u periodu trajanja natječaja zadovolje uvjete održavanja natječaja. Organizator natječaja je ovlašten na temelju diskrecijske procjene u bilo kojem trenutku i bez obrazloženja diskvalificirati bilo kojeg sudionika ako isti krši zakonske propise koji su na snazi u Republici Hrvatskoj ili krši Pravila nagradnog natječaja ili svojim postupcima narušava ugled i šteti interesima Organizatora. Sudionici nagradnog natječaja, prihvaćanjem pravila sudjelovanja u potpunosti se odriču bilo kakvih potraživanja od Organizatora na osnovi naknade bilo kakvog oblika troška ili štete koja bi mogla nastati prilikom ispunjenja uvjeta propisanih ovim pravilima.

ČLANAK 5: SADRŽAJ NAGRADNOG NATJEČAJA

Organizator u razdoblju od 10. kolovoza 2020. do 31. kolovoza 2020. objaviti će četiri posebna priloga 'Ljetna škola kuhanja' u sklopu Večernjeg lista. U svakom posebnom prilogu biti će po jedan kupon sa pitanjem 'Zašto ljubav ide kroz želudac?' Kako bi prijava bili valjana, sudionici trebaju odgovoriti na jednom kuponu, ali poslati sva četiri kupona. Sudionici natječaja prijavljuju se u odabranoj formi koja uključuje: ime i prezime, valjanu e-mail adresu, odgovora na pitanje, adrese i mjesta stanovanja te kontakt broja. Sakupljene kupone potrebno je poslati na adresu:

Večernji list d.o.o.

Za nagradni natječaj – „Osvojite kulinarsku radionicu u Majstor kuhar akademiji!“

p.p. 915

10001 Zagreb

Pošiljke s četiri ispravno ispunjena kupona trebaju stići najkasnije do 7. 9. 2020. u 18h kako bi sudjelovale u izvlačenju. Tročlani žiri odabire 6 najkreativnijih odgovora koji će osvojiti radionicu kuhanja u organizaciji Majstor kuhar akademiji.

ČLANAK 6: PROGLAŠENJE POBJEDNIKA NATJEČAJA

Pobjednike natječaja kojeg odabere poseban žiri, a kojeg je sastavio Organizator, osvaja glavnu nagradu – radionicu kuhanja u organizaciji Majstor kuhar akademije. Javno izvlačenje dobitnika će biti održano u prostorijama Večernjeg lista 8. 9. 2020. u 14 sati.

ČLANAK 7: PREUZIMANJE NAGRADE

Dobitnici ovog natječaja bit će osobno obaviješteni o dobitku nagrade. Nagrada je neprenosiva na treću osobu.

ČLANAK 8: SUDIONICI U NAGRADNOM NATJEČAJU

Sudionici ovog nagradnog natječaja ne mogu zahtijevati nagrade u većim količinama ili drukčije nagrade od onih koje su navedene u ovim Pravilima od strane Organizatora. Prijavom sudjelovanja u ovom nagradnom natječaju, sudionici prihvaćaju Pravila ovog natječaja. Organizator sve prijavljene materijale uz potrebne dorade mogu koristiti za oglašavanje u svim medijima (televizija, novine, internet...), ali ih nisu obvezni koristiti u reklamne svrhe. Sudionici se dostavom materijala za natječaj odriču bilo kakvih daljnjih potraživanja prema Organizatoru po bilo kakvoj osnovi.

ČLANAK 9: POGREŠNE I NEREGULARNE PRIJAVE

Pogrešne ili nepotpune prijave su nevažeće i ne daju pravo podnositeljima ni na kakvu naknadu ili na sudjelovanje u nagradnom natječaju.

ČLANAK 10: OBJAVA POBJEDNIKA NATJEČAJA

Imena svih dobitnika, odnosno pobjednika bit će objavljena 8. rujna 2020. godine na web lokaciji https://www.vecernji.hr

ČLANAK 11: POREZI

Pobjednici natječaja ne snose nikakve poreze, obveze niti naknade direktno povezane s nagradama.

ČLANAK 12: U SLUČAJU SPORA

U slučaju spora između sudionika nagradnog natječaja te Organizatora nadležan je sud u Zagrebu.

ČLANAK 13: MOGUĆNOST PREKIDA NAGRADNOG NATJEČAJA

Nagradni natječaj može biti prekinut ili izmijenjen u bilo kojem trenutku prema odluci Organizatora. Večernji list d.o.o.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?