Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
želi uzbuđenje

Požalio se stručnjakinji: 'Supruga tvrdi da je prestara za seks i da ga ne očekujem u budućnosti'

shutterstock
26.06.2021.
u 20:19

Kada pokušava pričati o njihovom problemu, ona samo kaže da je on taj koji ima problem te da je opsjednut seksom

- Čim je moja supruga napunila 50 godina rekla je da je prestara za seks. To je bilo prošle godine i od tada nismo intimni. Ona misli da je to normalno u našim godinama i da bih samo trebao prihvatiti celibat. Imam 53 godine i još uvijek imam zdrav libido. Nisam spreman zauvijek odustati od našeg seksualnog života - napisao je jedan muškarac za The Sun.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne!

1/7

Kada pokušava pričati o njihovom problemu, ona samo kaže da je on taj koji ima problem te da je opsjednut seksom. U braku su 25 godina i uvijek je mislio da će zajedno ostarjeti, ali sada razmišlja o rastavi. Iako zna da bi mu supruga bila shrvana da je ostavi, boji se da će ostatak života provesti nesretan.

- Oboje morate komunicirati. Ona mora shvatiti da ste na prijelomnoj točki i morate razumjeti zašto je odustala od seksa. Seks može postati bolan za žene u menopauzi, a neke izgube libido. Zamolite je da se javi liječniku - odgovorila mu je Deidre.

Kod frizera je sjedila 13 sati, pa frizuru platila 12.000 kuna! Je li vrijedilo?

 

Komentara 4

KA
kamenporedputa
20:34 26.06.2021.

Zamijeni za mlađi model i gotova stvar.

AV
Avimm
07:40 27.06.2021.

Prijatelju ,poslusaj me,pripazi malo na zenu ima ljubavnika kojem prica kako mu je vjerna,imao sam takvu i najzad sam otjerao iz kuce,a poslje covjek nemoze vjerovati sto je otkrio.

MO
montello
18:50 27.06.2021.

takve zene mu ni trebaju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije