Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Olakšajte si

Super trik osvanuo na internetu: Evo kako rashladiti automobil tijekom ljetnih vrućina - u trenu

Shutterstock
23.06.2021.
u 10:33

Spasite se od ljetnih vrućina i teškog zraka u automobilu koji je stajao na suncu.

Mnogi će se složiti da ne postoji gora stvar ljeti od ulaska u automobil koji je stajao na suncu i dosegao visoku temperaturu, a osim što nije ugodno nije ni zdravo. 

Klima uređaj zasigurno hladi, ali treba mu vremena da se postigne dobra temperatura. Kako biste se ugodno vozili od početka, pogledajte video koji je osvanuo na YouTubeu i postao hit - trik za rashlađivanje automobila za samo 10-ak sekundi.

Pogledajte video:

Sve što trebate napraviti prije nego uđete u automobil je spustiti prozor na suvozačevoj strani i zatvoriti vrata, a vrata vozača nekoliko puta otvoriti i zatvoriti, odnosno s njima 'mahati'.

Još neke stvari u automobilu se znaju jako ugrijati, pa se nerijetko ljudi opeku kada ih dodirnu - poput volana i mjenjača. Da to spriječite, volan okrenite u stranu jednom kada se se parkirali, tako da je glavni dio koji primate rukama u hladu, a preko mjenjača navucite bilo kakvu tkaninu.

Sutra vrhunac toplinskog vala: Za ove dvije regije izdano crveno upozorenje

1/5
Ključne riječi

Komentara 5

Avatar loka
loka
15:30 23.06.2021.

Izvrsni savjeti.. probao sam, i onda mi je bilo zima pa sam morao uključiti grijanje 🙃

Avatar mačak s tri života
mačak s tri života
11:45 23.06.2021.

a što ja mama rodila pametnu glavicu hahaha

VA
valdop
18:03 23.06.2021.

Ne mogu spustiti desno staklo, jel može lijevo a mahati desnim vratima, i još nešto, smije li ručna biti protegnuta, samo na tri zuba, ili staviti klocnu pod kotač

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije