Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Super metoda

Povrće vam je počelo venuti u hladnjaku? Osvježite ga u trenu s ovim jednostavnim trikom

Shuttershock
09.02.2021.
u 07:00

Nemojte bacati povrće ako se počelo sušiti već se poslužite ovim trikom.

Kupili ste povrće, stavili ga u hladnjak, a ono je počelo venuti i sušiti se kroz nekoliko dana? Bez brige, još ga možete iskoristiti. 

Ako je u pitanju, recimo, brokula, kao u videu ispod, sve što trebale napraviti je izrezati peteljku i cijelu brokulu staviti u čašu vode. 

Vratite je u hladnjak i nakon nekoliko sati je možete iskoristiti za kuhanje - postat će zelenija i svježa, prenosi The Sun.

Pogledajte video:

@alesharuddenklau

Good as new! 😊🥦 ##lifehack ##fyp

♬ Ultimate life hacks - Kelly - The Life Bath

Trik je otkrila djevojka imena Alesha na TikTok profilu, a ljudi su komentirali kako su joj neizmjerno zahvalni. "Želim se ispričati svom povrću koje sam uzalud bacila misleći da ga ne mogu iskoristiti više", napisala je jedna djevojka.

Rajčica, mrkva, tikvice... Doznajte koje povrće je bolje jesti sirovo, a koje kuhano:

1/5
Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
03:47 10.02.2021.

Uzalud vam trud svirači. Videa se NE MOGU gledati ako niste učlanjeni u taj tiktok.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije