Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odlučan je

Potrošio 400 tisuća kuna da izgleda kao vilenjak: Čeljust su mi lomili na pet dijelova

Instagram
17.07.2020.
u 11:20

U školi su ga vršnjaci često maltretirali pa se okrenuo svijetu mistike i mističnih bića.

Luis Padron (28) iz Buenos Airesa, Argentina postao je opsjednut svijetom vilenjaka, anđela i drugih mističnih bića nakon što je bio žrtva maltretiranja svojih vršnjaka u svojem djetinjstvu. Tijekom njegova školovanja, njegovi vršnjaci zadirkivali bi ga jer je često bojao kosu i nosio neobičnu odjeću, a kako bi pobjegao od svega toga okrenuo se prema knjigama - i to o mističnim bićima, prenosi metro.co.uk.

Njegova ljubav prema tim knjigama bila je toliko velika da je on htio biti dio tog svijeta pa je odlučio izbjeljivati kosu i kožu, a kada je napunio 20 godina, odlučio je otići i na prvu plastičnu operaciju. Od tada je potrošio gotovo 400 tisuća kuna i bio na 32 operacije, sve kako bi izgledao kao vilenjak. 

Luis je imao ‘vampirsku’ transplantaciju kose, kako bi izgledao kao Dracula, promijenio je boju očiju pet puta, a nedavno je bio i u Južnoj Koreji na promjeni oblika čeljusti.

- Cijelu čeljust sam napravio u Južnoj Koreji. Slomili su je u pet dijelova, promijenili njezin oblik i zatim sve vratili na mjesto uz pomoć osam čavla. Ta operacija je stvarno boljela - ispričao je Luis.

No Luis nema planova stati s operacijama, a sljedeća mu je jedna od najvećih.

- Ugradit ću implantate u lice. Čeljust, obrazi, obrve, sve će mi ugraditi u lice. Želim biti vilenjak, anđeo i fantastično biće, moj cilj je da izgledam neljudski, eterično, graciozno i ​​osjetljivo - imam svoj ideal ljepote i želim to postići bez obzira na sve - kaže Luis.

Njegov cilj je pokazati ljudima da u životu postoji čarolija i da mogu postići sve što žele. - Moj cilj u životu je pokazati ljudima da postoji potencijal magije te da samo ovisi o njima hoće li je biti - objašnjava.

Pitali smo Zagrepčane što misle o okupljanju mladih kod HNK:

Komentara 3

Avatar Cro_co_deal
Cro_co_deal
15:48 17.07.2020.

A ako ga to veseli, o njegovom trošku, njegova stvar. No bolje bi mu bilo da je pisac takvih knjiga, a ne lik....

Avatar Jopa
Jopa
18:48 17.07.2020.

Devijacija..

DE
deda1234
14:26 17.07.2020.

E moja Tina...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije