Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pisala lesaru

Poslala 50 kn za kavu onima koji su uzeli mirovine, a ostali u Saboru

lesar fejs
Facebook
31.08.2012.
u 09:07

Dragutin Lesar proteklih se dana bavi odgovaranjem na mailove, pitanja na Facebooku, neodogovorene pozive i pisma građana

Predsjednik Hrvatskih laburista Dragutin Lesar proteklih se dana bavi odgovaranjem na mailove, pitanja na Facebooku, neodgovorene pozive i pisma građana, kojih se, u 20 dana dok je bio u odsutnosti, nagomilalo. Tako je Lesar jučer na svom Facebook-statusu podijelio s prijateljima sadržaj jednog pisma.

– Mnogo pisama, mnogo životnih priča, problema, drama.... Ali jedna je gospođa iz Zagreba uz veoma kratko pismo poslala i 50 kuna uz molbu da tom lovom platim kavu onima koji su uzeli saborske mirovine, a ostali u Saboru – napisao je Lesar.

Komentara 6

DE
dejan
09:51 31.08.2012.

A Dragutin Lesar je tih 50 kn, vratio ženi...uz čvrsto obećanje da bu on iz svog žepa platil kavu.

JO
JORGOVAN
09:54 31.08.2012.

Svašta.....ovi populisti i mlatitelji prazne slame i kontraprotivni svima i svemu iz dana u dan su sve interesantniji u izmišljanju fora kojima dobiti koji glasić za njih. Jeftino, ali u stilu laburista

DO
downunder
09:55 31.08.2012.

Hrvatski Lešinari opet u populističkoj akciji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije