Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Heroina

Porodila se i više nije trebala liječnike: Prvi pregled bebe napravila je - sama

Alexandria Mooney/Instagram
02.09.2021.
u 12:25

Poslušala je srce, izmjerila opseg glave, kilažu, prerezala pupčanu vrpcu, uzela otiske i stavila narukvicu - sve sama.

Alexandra Mooney, fotografkinja i vlasnica Alexandria Mooney Photography škole u St. Louisu zabilježila je nevjerojatan trenutak s poroda i proslavila sebe, ali i hrabru mamu, na Instagramu.

Neimenovana žena se porodila u jednoj bolnici u SAD-u, a Alex je pozvana da sve zabilježi fotoaparatom. Trudnica je inače medicinska sestra, a nakon vlastitog poroda više nije trebala liječnike. Uzela je stvar u svoje ruke i pregledala tek rođenu bebicu - poslušala srce, izmjerila opseg glave, kilažu, prerezala pupčanu vrpcu, uzela otiske i stavila narukvicu - a druga medicinska sestra joj je samo dodavala potrebne instrumente.

"Pohvalit ću se na trenutak s ovom mamom jer u više od 100 fotografiranja poroda nisam vidjela ovako nešto", napisala je Alex na Instagramu, i dodala da je bila u šoku kada joj je trudnica rekla što će napraviti. 

Fotografije su oduševile korisnike Instagrama diljem svijeta, ali bilo je i onih koji su prokomentirali da je ženi to posao i da nema ništa čudno u tome što je htjela sama pregledati svog tek rođenog dječaka. Unatoč takvim komentarima, Alex ju opisuje kao pravu heroinu koja je napravila nešto "apsolutno nevjerojatno".

Lana Gojak Bajt otkrila kako je izgledao njezin porod

1/10

Urnebesan prizor: Zlatna retriverica uhvaćena kako obavlja nuždu na wc-školjci!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije