Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Instagram model

Podvrgnula se drastičnom povećanju stražnjice i napravila si velike probleme: Ne može otići ni na zahod

kazumiworld5/TikTok
01.09.2021.
u 10:27

Oduvijek nezadovoljna tijelom, Kazumi se odlučila na estetske zahvate, a osim samopouzdanja dobila je i mnoštvo novaca zahvaljujući novim oblinama.

Kazumi Squirts, mlada žena s Floride, godinama je bila nezadovoljna vlastitim izgledom i patila se na raznim restriktivnim dijetama i treninzima. Iako su rezultati bili vidljivi, nije bila zadovoljna pa se prvi put odlučila podvrgnuti estetskom zahvatu - liposukciji. Kratko nakon toga, i dalje nezadovoljna, Kazumi je otišla povećati grudi i stražnjicu, nimalo svjesna koliko će joj to otežati svakodnevne aktivnosti, ali i donijeti novaca na račun.

U zahvate je uložila 230 tisuća kuna, a od operacije stražnjice nije normalno obavila niti jednu aktivnost. "Ne sjedim na stražnjici, čak sam naučila obavljati malu, ali i veliku nuždu stojeći. Ako negdje i sjednem, prvo stavim jastuk koji je posebno oblikovan prema stražnjici."

Iako se nigdje ne može potpuno opustiti, Kazumi kaže da je povećanje stražnjice, poznatije kao Brazilian Butt Lift, najbolji potez u njezinom životu jer zahvaljujući oblinama zarađuje velike novce na platformi OnlyFans, prenosi dnaindia.com.

"Sredila sam tijelo i počela zarađivati ogromne novce. U početku je to mjesečno bilo oko 160 000 kuna, a sada zna biti i preko milijun", ponosno kaže.

@kazumiworld5

Hi it’s me

♬ Shake That Ass - J.Earl 🌟

Jeste li znali da se borovnice ovako beru? "Ne znam kako sam zamišljao berbu borovnica, ali ovako sigurno nisam..."

8 fizičkih osobina koje muškarce najviše privlače, a nisu stražnjica i grudi

1/9

Komentara 8

Avatar Jasamhrvaticaizbosne
Jasamhrvaticaizbosne
20:34 01.09.2021.

Zasto vi promovirate ovakve stvari??! Ovo je cisti kur….

Avatar Asterix
Asterix
20:45 01.09.2021.

Čekaj malo, nakon što smo usvojili gradivo, trebamo li je žaliti ili joj se diviti?

BB
branimir.bauer.9
15:53 03.09.2021.

Najprije si trebala operirati mozak kao i onaj koji ti je to radio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije