Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Očistite je ovom metodom

Pokazala koliko se prljavštine skriva u perilici rublja: 'Ah, užas!'

shutterstock
29.07.2021.
u 13:30

Umjesto korištenja raznih sredstava, prljavštinu možete ukloniti jednom stvari koju sigurno imate u kuhinji.

Perilica za rublje, kao što sam naziv govori, služi nam za pranje odjeće, posteljine, pa čak i neke obuće - pa kako onda ona može biti prljava kada se stalno u njoj 'vrti' prašak i omekšivač, pitaju se mnogi.

Odgovor im je dala jedna žena koja je na društvenim mrežama podijelila video i pokazala koliko se zapravo prljavštine krije u ovom uređaju, iako se ona ne vidi na prvi pogled.

Jednom mjesečno čistila je perilicu, kako kaže, sredstvima i soda bikarbonom, a onda je vidjela da se može čistiti i tabletama za perilicu posuđa. Odlučila je isprobati tu metodu, stavila je dvije tablete i upalila ispiranje. "Nisam očekivala puno i potpuno sam se prevarila misleći da rezultat neće biti značajan. Nakon deset minuta, na dnu perilice, stvorila se ogromna količina prljave, smeđe vode. Od sada na dalje, ovo ću redovito raditi."

@jojo_con82

Cleaning the washing machine. it looks clean, how wrong was I... #cleantok #washingmachineclean #dishwashertablets #tryit

♬ Oh No - Kreepa

Više od dva milijuna korisnika TikToka pogledalo je objavu i ostalo u šoku, prenosi LADbible.

Perilica posuđa veliki je izvor bakterija: Evo gdje se one nalaze i kako ih se riješiti

1/1

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije