Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Užas

Pogledajte snimku: Ženi (49) se u uho uvukao pauk dok je spavala na terasi!

shutterstock
21.01.2020.
u 14:29

Teško da ćete ikada u uhu pronaći živog insekta, no ovoj ženi se to dogodilo, a još je i sve snimila

Snimka prikazuje veselog pauka koji hoda po unutrašnjosti uha i jednostavno ne želi izaći. U uhu ga je primijetili kad je shvatila da ju nešto neobično škaklja. 

Nedavno smo objavili priču o muškarcu koji je u uhu imao desetak malih žohara. U desnom uhu osjećao je jaku bol i opisao da osjeća kao da unutra nešto gmiže, rekao je dr. Zhong Yijiin za AsiaWire. Rekao je da su mu i članovi obitelji koji su sa svjetiljkama osvijetlili njegovo uho, rekli da vide kao da su neki kukci unutar uha. Liječnici su ih uspješno izvadili iz uha. 

 

Ključne riječi

Komentara 1

AU
austrougarskigeneral
09:40 22.01.2020.

stravično

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije