Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nadrealna realnost

Pogledajte kolekciju inspiriranu Sumrak sagom

Etna Maar kolekcija
Senja Vild
10.10.2017.
u 11:01

Nova kolekcija dizajnerice Andrijane Subotić Pjajčik za jesen/zimu 2017./2018. inspirirana je filmskom sagom Sumrak, čiju mističnu atmosferu prenosi i u ovu modnu priču

Iako smo kalendarski tek ukoračili u jesen, hladniji dani pred nama pokazuju nam da je ljeto uistinu ostalo daleko za nama. 

Rješenje za poklonike romantičnog, pomalo mističnog stila donosi brend Etna Maar svojom novom kolekcijom pomalo neobičnog naziva Sureal reality / Nadrealna realnost.

Kako je objasnila dizajnerica Andrijana Subotić Pjajčik, ova kolekcija za hladne dane inspirirana je popularnom vampirskim serijalom Sumrak, a pomalo mračno i mistično joj je i raspoloženje: „Kolekcija sadrži jakne, kapute, haljine asimetričnog kroja i tunike te vunena pletiva u sivoj, crnoj i bijeloj boji s tragovima crvene. Njen je naziv pomalo nejasan, donosi viziju između sna i jave, realnosti i nadrealnosti, čime sam željela prenijeti neka svoja razmišljanja tijekom izrade kolekcije. Materijalizirati ideju, pretvoriti je u nešto realno, dopadljivo i u konačnici nosivo dugačak je put, no nema veće nagrade no kada rezultati budu onakvi kakve sam ih zamislila. Upravo je to slučaj i s ovom kolekcijom“ – poručila je dizajnerica.

Etna Maar kolekcija
1/10

U idiličnoj atmosferi netaknute prirode Hrvatskog Zagorja snimana je i kampanja za novu kolekciju. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije