Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Super ručak

Pogledajte ga: Ima godinu i pol, ne voli sokove i čokoladu, ali obožava luk!

screenshot
09.01.2019.
u 15:20

Olja Martinić na svom je Facebook profilu objavila snimku mališana koji će vas osvojiti na prvu

Riječ je o malenom Nini iz Splita koji je već postao hit na Facebooku. Olja je obiteljska prijateljica i na svom profilu objavila je video u kojem možete vidjeti koliko Nino obožava mladi luk. 

- Njegova mama velika je obožavateljica 'zelenila', a gledajući roditelje djeca sve oponašaju - rekla nam je Olja koja je inače nutricionist. 

Čim su mu, kako snimka pokazuje, ponudili nešto drugo, odbio je i želi samo mladi luk, a Olja nam je rekla kako ne voli one uobičajene stvari za kojima klinci luduju poput sokića i čokolade, već samo želi - luk!

Pogledajte reakciju djevojčice koja prvi put vidi oca bez brade

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Apsalar
Apsalar
16:46 09.01.2019.

Laže za čokoladu i sokove.

PR
PrimoracRi
17:06 09.01.2019.

ne bitno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije