Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teško se mijenjaju

Podijelila dosadnu muževu naviku nakon tuširanja, a mnoge žene u njoj "pronašle" i svoje supruge

shutterstock
11.11.2020.
u 13:35

Druge žene utješile su je te otkrile kako imaju iste probleme sa svojim supruzima, dečkima, pa čak i sinovima

Svaka osoba ima naviku koje se teško riješiti, ali koja može živcirati druge ljude oko njih. Tako je jedna frustrirana žena podijelila naviku koju njezin suprug radi nakon tuširanja te otkrila da mnogo žena ima isti problem sa svojim partnerima, kako prenosi Mirror.

Mijenjanje navika? Kako je nemoguće postalo moguće:

1/9

Na svom Facebook profilu podijelila je fotografiju stalka za ručnike koji imaju u kupaonici, gdje se vidi kako je njezin ručnik uredno prebačen preko jednog kraja, dok je ručnik njezinog supruga zgužvan.

Foto: Daniel Pavlić

- Suprugova tehnika vješanja mokrog ručnika - napisala je uz svoju objavu, koja je brzo postala viralna te postala označena kao ‘ najprikladnija objava 2020. godine’

Druge žene utješile su je te otkrile kako imaju iste probleme sa svojim supruzima, dečkima, pa čak i sinovima. Međutim, neke su rekle da je ona sretna što se ručnik uopće nalazi na sušilu jer one ih nalaze po cijeloj kući.

- Moj suprug misli da je stavljanje ručnika na krevet jednako kao da ga stavi sušiti. Uopće se ne obazire na vodu koja se cijedi na krevet i deku. Cijeli dan samo vješam ručnike - otkrila je jedna žena, dok je druga ispričala:

- Barem ga je objesio. Moj ga suprug samo baci zgužvanog na pod. -

Bivša balerina s Alzheimerovom bolesti i dalje se sjeća kako je plesala na Labuđe jezero:

Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
18:35 11.11.2020.

zenama sve smeta

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije