Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bizarno

Plastični kirurg "napravio" savršenu ženu, a zatim je i zaprosio: 'Bila je to ljubav na prvi pogled'

Instagram
30.06.2020.
u 07:00

Predložio joj je mnogobrojne plastične operacije, a onda je na prvom spoju i zaprosio.

Plastični kirurg napravio si je savršenu ženu, a zatim je zaprosio - sve tijekom njihovog prvog upoznavanja. Veronica je otišla posjetiti svog sadašnjeg supruga Davida Matlocka kako bi imala vaginoplastiku nakon rođenja kćeri. David joj je tada predložio da napravi takozvani ‘Wonder Woman makeover’, odnosno niz plastičnih operacija, prenosi unilad.co.uk.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#nobumalibu

Objavu dijeli Veronica Matlock (@veronicamatlock)

Od tada je napravilo brazilsko podizanje stražnjice, vaginoplastiku i labioplastiku, liposukciju brade, ruku i noga te botoks. Prije nego što je upoznala Davida, imala je tri operacije grudi.

- Prihvatila je sve što sam joj predložio, čak i brak - kaže David, koji je Veronicu zaprosio na njihovom prvom spoju. 

Nakon mnogobrojnih operacija, Veronica kaže kako je ‘hodajuća reklama za suprugov posao’. David je također imao mnogobrojne plastične operacije, poput ubrizgavanja implantata u bicepse, tricepse, listove i pločice, kako bi dobio svoj željeni izgled.

- Samo sam htio svoje tijelo dovesti do izgleda koji s vježbama i dijetama ne mogu postići, objašnjava David.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#nobumalibu

Objavu dijeli Veronica Matlock (@veronicamatlock)

Iako je David ohrabrivao i poticao Veronicu na brojne operacije, Veronica tvrdi kako ju je on volio i prije svih operacija.

- Znam da me David voli jer kada sam ušla u njegov ured imala sam desetak kilograma više, a on je rekao da je to bila ljubav na prvi pogled, kaže Veronica.

Dariju multipla skleroza nije spriječila da prehoda hodočašće od 600 km:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije