Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
razotkrivanje

Petina vjenčanih skine prsten prije izlaska ili nakon svađe. A vi?

preljub, svađa, partneri, par, afera (1)
Foto: Thinkstock
29.01.2014.
u 11:38

Kao razlog da skinu prsten prije izlaska naveli su da se tako dobivaju više pažnje od suprotnog spola

Petina vjenčanih parova u dobi do 40 godina u Velikoj Britaniji skida vjenčani prsten prije izlaska ili nakon svađe. Prsten nakon svađe najčešće skidaju žene, a prije izlaska i druženja muškarci.

Pokazalo je to istraživanje provedeno nad 2000 vjenčanih parova, piše Daily Mail.

Kao razlozi za skidanje prstena prije izlaska najviše su se navodili više pažnje suprotnog spola ili da im prsten smeta ili su ga skinuli nakon svađe kako bi pokazali "tko je glavni".

Jedna od osam osoba smatra da će je s prstenom smatrati dosadnijom, dok jedna trećina ispitanika vjeruje da im vjenčani prsten umanjuje mogućnost da dobiju posao.

Nošenje vjenčanog prstena danas je popularnije negoli što je bilo prije nekoliko generacija, a više od trećine parova u dobi do 40 godina kazalo je kako su sigurniji da ih partner neće prevariti ako nosi vjenčani prsten jer bi ih on trebao podsjetiti da su se obvezali.

Jeste li i vi ikad skinuli svoj vjenčani prsten?

>>Mislite da je nemoguće? Budite savršen par, čak i nakon rođenja djeteta

>>Ugasila se vatra? Ovo je sedam namirnica koje će vam spasiti ljubavni život

Komentara 1

K
K
13:28 29.01.2014.

Ana, Razotkrivanje ? Gdje ? u Velikoj Britaniji ? Ovakvi naslovi koji zapravo ne navode o kome se priča ...imputira da se to događa kod nas, zar ne ? A zašto recimo nije zaključak "Nošenje vjenčanog prstena danas je popularnije negoli što je bilo prije nekoliko generacija" završio u naslovu ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije