Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oduševili mnoge

Par podijelio zanimljiv trik za mijenjanje navlake za poplun: ‘Potrebno vam je nekoliko sekundi!’

Tik Tok
17.02.2023.
u 14:30

Par je na TikToku izjavio da je pronašao potpuno novi način 'za stvarno brzo mijenjanje popluna' slijedeći tri super-jednostavna koraka, međutim, najvjerojatnije će uspjeti samo ako ste u paru

Iako je nužno, mijenjanje popluna može biti pomalo naporan zadatak, pogotovo ako imate dvostruki poplun s kojim se morate mučiti. Ako niste pažljivi, to može dovesti do poprilične zbunjenosti i frustracije, što baš i nije idealno za opuštajući san u vašoj lijepoj čistoj posteljini.

No, jedan je par podijelio sjajan trik za mijenjanje popluna koji su tek otkrili, a oni koji se godinama muče s mijenjanjem navlake za poplun opisali su ga kao 'genijalnog', piše Mirror

Ljudi nisu čitali upute, pa se odjeća uništila u pranju: Fotografije nasmijale internet!

1/15

Par je na TikToku izjavio da je pronašao potpuno novi način 'za stvarno brzo mijenjanje popluna' slijedeći tri super-jednostavna koraka, međutim, najvjerojatnije će uspjeti samo ako ste u paru.

Korisnik TikToka Jack i njegova djevojka, koji dijele videozapise pod korisničkim imenom @ruesaint, nedavno su prenijeli isječak u kojem pokazuju kako se svaka od tri faze može završiti u nekoliko sekundi. Prvi korak bio je 'stavljanje popluna na dečka', gdje Jack nosi poplun poput kostima duha. Drugi korak je bio 'pustiti dečka da uhvati kutove', dok je treći bio 'staviti navlaku preko popluna'.

@ruesaint How to change your duvet really fast @laparasian #couple #lifehack #snack #home ♬ original sound - Jack 李捷

Par je mijenjanje popluna proglasio 'uspjehom', završivši video s pobjedonosnim palcem prema gore. Brojni njihovi pratitelji sad se i sami žele okušati u tome, hvaleći 'pametan' savjet. 

- Prvi korak: pronaći dečka - našalila se jedna korisnica.

"Želim to odmah isprobati s mužem - napisala je druga, dok je treća komentirala: "Genijalna ideja, zanima me djeluje li."

Omekšajte posteljinu i vratite joj prvobitni izgled: Dodajte ova dva proizvoda u pranje!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije