Naslovnica Lifestyle Zdravlje

Ovo žene rade u tajnosti, a muškarci o tome pojma nemaju

Kada nikoga nema doma, ženin najbolji prijatelj je - ogledalo!
14. studenoga 2017. u 18:01 3 komentara 9608 prikaza
Žena u donjem rublju
Foto: Thinkstock

I žene imaju svoje male tajne, one "uobičajene", ali za koje njihovi partneri inače ne znaju ili ih osobno nisu doživjeli od svojih partnerica. Da, i žene kopaju nos, puštaju vjetrove i sl...

seks, orgazam Doveli ih do vrhunca... Detaljno su snimali ženski mozak tijekom orgazma i došli do fantastičnih otkrića!

Kupaona je mjesto u domu u kojemu i muškaci i žene uzimaju onih svojih "pet minuta" za sebe. Upravo će u kupani žene odbolovati prekinutu vezu, na miru chatati i sl. 

Mnoge žene jedva čekaju doći u svoj dom kako bi odmah skinule grudnjak. Za većinu je žena grudnjak "must have", posebice izvan doma, no nakon svih dnevnih obveza, skidanje grudnjaka je većini žena na prvom mjestu. 

Kada nikoga nema doma, ženin najbolji prijatelj je - ogledalo! Čišćenje mitesera, čupkanje dlačica i sl. "zabava" ono je što će žena napraviti kada ima vrijeme za sebe i kada je sasvim sama. Žene će stati i gole pred ogledalo i gledati jesu li dobile koji višak kilogram, kako joj grudi izgledaju, novo seksi donje rublje i sl. 

Osim što će isprobavati razne frizure, ruževe, odjevne kombinacije, obavljati depilaciju i čupkanje potkožnih dlačica, čuišćenje mitesera i sl, žena će stati (opet) pred ogledalo i isprobavati seksi pokrete kojima želi očarati svog muškarca. Ili ga tek osvojiti. Najbolje je provjeriti kako izgleda dok je sama pred ogledalom. Iza zatvorenih vrata. 

Pogledajte i video kako ženu dovesti do orgazma

[video: 22474 / Kako ženu dovesti do ludila i do višestrukih orgazama?] Žena s kovrčavom kosom korisno Imate kovrčavu kosu? Onda biste ovo trebali znati Žena Saznajte Ovo su pitanja koja se žene srame pitati, a mi imamo odgovore Stella Ralfini tajna mladolikog izgleda Svima je to odvratno, ali mi nitko ne vjeruje koliko godina imam