Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Isprobajte

Ovo vam sigurno nije palo na pamet! Evo kako očistiti kuhano jaje jednim potezom

kuhano jaje crazy hacker
Foto: screenshot/youtube
1/2
10.01.2014.
u 08:15

Kada pogledate video objavljen na Youtubeu, sigurno ćete se zapitati kako vam to nije palo na pamet, ali ne brinite se, niste jedini.

Vrijeme je novac i ta izreka vrijedi i u kuhinji, posebice ako ste zaposleni i nemate previše vremena. Crazy Russian Hacker domislio se kako pomoći ljudima svojim jednostavnim, praktičnim savjetima. Kada pogledate video objavljen na Youtubeu, sigurno ćete se zapitati kako vam to nije palo na pamet, ali ne brinite se, niste jedini.

U mnoštvu zanimljivih, neobičnih i, najvažnije, praktičnih savjeta pronašli smo još jedan koji nam vjerojatno nikada ne bi pao na pamet, a možemo ga koristiti u svakom kućanstvu i uštedjet će nam živce, vrijeme i novac. Pogledajte kako zatvoriti otvorenu vrećicu riže poput boce.

>>Koristite aluminijsku foliju i pečete jaja? Evo što radite krivo

Komentara 7

Avatar Jalnuški
Jalnuški
08:50 10.01.2014.

Konačno nešto pametno i korisno. Pri tome mislim na tri primjera.

TR
Trempetich
13:45 10.01.2014.

"Aj mast brejk ju." Ivan Drago

WC
wolf_cro
17:09 10.01.2014.

Dok sam slušao lika imao sam osjećaj da gledam najnoviji film Stevena Seagala :D Ali nije loše. Ono sa odvajanjem žumanjka je baš fora.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije