Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
primite na znanje

Ovo su stvari kojih se trebate odreći u 2017. godini

2107
Foto: Shutterstock
02.01.2017.
u 13:57

Ovo su neke od novogodišnjih odlluka kojih biste se mogli pridržavati.

S ulaskom u Novu godinu, mnogi donose razne novogodišnje rezolucije. Odluke o boljem i zdravijem životu, odluke o promjenama...

Nerijetko te odluke padnu u vodu skupa sa zadnjim danima siječnja i to zbog nerealnih očekivanja i postavljanja preambicioznih ciljeva. 

Ovo su neke od novogodišnjih odlluka kojih biste se mogli pridržavati. Evo čega biste se trebali odreći u 2017. godini

1. Žaljenja

Neke stvari ste napravili prošle godine na koje ne gledate blagonaklono. Nemojte gubiti vrijeme i energiju na ono što je iza vas i što nemožete promijeniti. Usmjerite se na budućnost i na neke nove, uspješnije odluke

2. Predugo sjedenje

Neka ova godina pred vama bude godina u kojoj ćete se odreći sjedilačkog života. Pokrenite se i uvrstite vježbanje u svoj plan za ovu godinu. Krajem godine vjerojatno više nećete nimorati razmišljati o tome kada vam vježbanje postane nezaobilazan dio svakodnevnice. 

3. Prezaposlenost

Ubrazn način života mnogima je veliki teret koji im ne ostavlja mnogo vremena za sebe i svoje gušte. Rijetki su oni koji se uspijevaju i odmoriti tijekom tjedna. Promijenite rutinu, organizirajte svoje vrijeme i stavite svoju obitelj i sebe na prvo mjesto. Ako ste vi preumorni i pod stalnim stresom ni ne možete dati najbolje od sebe drugima. 

4. Udovoljavate drugima

Većina nezadovoljstva u odnosu s drugima kreće od toga da udovoljavate drugima, a ne dobivate ni približno pola toga. Nije ni čudo da se osjećate razočarano. Nemojte to više raditi, možda će vam neki zamjerati jer su navikli na vaše drukčije ponašanje, ali to nemojte gledati kao problem. Budite i dalje dobra osoba prema sebi i drugima, ali činite stvari koje vas vesele. 

5. Oslobodite se straha

Strah je jedna od najvećih kočnica u životu, ali i nit vodilja. Riješite se svojih strahova i oslobodite energiju skrivenu u vama pod maskom straha. Živite slobodno i sami krojite svoj život onako kako vama odgovara. 

>>Ovo su neke novogodišnje odluke koje biste trebali donijeti za zdraviji život

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije