Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oprez!

Ovo su problemi u braku koje zaista ne biste trebali ignorirati

Shutterstock
28.01.2019.
u 21:04

Imati osobu na koju se možete uvijek osloniti i koja vam je oslonac u svakoj situaciji, jedna je od prednosti veze i braka.

U svakoj vezi, u svakom braku ima određenih problema. Nijedna veza nije savršena, no neki problemi u vezi zaista su alarmantni i ne biste ih trebali ignorirati. Evo koji su...

Osjećate se anksiozno u blizini partnera

U vezi biste trebali osjećati sreću, mir i sigurnost. Ako osjećate nemir kada idete kući ili kada ste u blizini svog partnera ili partnerice, to je znak da biste trebali razmisliti o tome je li ostanak u toj vezi zaista dobra odluka. 

Osjećate se usamljeno čak i kada ste zajedno

Osjećaj usamljenosti dok ste s osobom s kojom ste u vezi, zaista nije ugodan. 

Razgovor o financijama uvijek se pretvori u svađu

Financije su, nakon prijevare, najčešći razlog razvoda. Ako i vi ne možete ovu temu dovršiti u miru, vjerojatno vam prijeti prekid odnosa. Ali svakako pokušajte pronaći način za razgovor i o toj temi. 

Osjećate se kao terapeut, a ne kao bračni partner

Imati osobu na koju se možete uvijek osloniti i koja vam je oslonac u svakoj situaciji, jedna je od prednosti veze i braka. Ali ako se radi o određenim psihičkim problemima, krizama osobnosti i sl., vi ne biste trebali rješavati te probleme već liječnik. Vi, kao partner, možete biti podrška, ali ne bi se trebalo zaboraviti i da ste partneri u vezi. 

Ne možete zajedno donijeti odluku

Velike životne odluke svakako zahtijevaju više analiziranja i dogovaranja, no možete li zajedno donijeti neke lakše odluke? Manje bitne? Ako je i to problem, čini se da imate većih problema, barem u vašoj vezi. 

Pogledajte i video Reakcija djevojčice kada ugleda oca bez brade

 

Ključne riječi

Komentara 12

Avatar Debilni-hrvatina
Debilni-hrvatina
21:13 28.01.2019.

Imam još uvijek takve probleme, nažalost...ali što ćeš ,s ili bez žene- je sranje...

ZH
Zlatousti Hrvat
22:01 28.01.2019.

A sto kad partnerica spava na bracnom krevetu, a muz na kutnoj garnituri u dnevnoj sobi, ali ima djecu koju voli - 8 godina. Ha novinaru vecernjeg lista, sta onda?

IL
ilijan1a
22:04 28.01.2019.

Ni jedan od tih nabrojanih problema nemam

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije