Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Wow!

Ovo nismo znali: Navodno postoji pogrešan način mazanja marmelade na kruh, evo kako je ispravno

TikTok/@stormblackk7
11.10.2021.
u 11:30

Je li ovaj trik zaista spas i veliko otkriće ili samo još jedna internetska glupost?

Stvarno nismo mislili da postoji ispravan i pogrešan način mazanja namaza poput marmelade i meda na kruh, ali ako je suditi prema novom TikTok videu koji je zaludio internet – postoji.

Korisnica imena @stormblackk7 pokazala je trik koji ju je naučio otac, a poanta je u tome da se maslac i marmelada istodobno stave na kruh i zajedno razmažu, odnosno izmiješaju nožem ili žlicom, a ne prvo razmazati maslac pa tek tada marmeladu ili med.

Tvrdi kako je ovako sendvič ukusniji, a trik djeluje s bilo kojom vrstom namaza. Jednostavno ih treba pomiješati zajedno kako bi se sjedinili.

Mnogi su pisali da jedva čekaju isprobati trik koji će skratiti vrijeme pripreme, prenosi The Sun, ali bilo je i onih koji su se pitali je li ovo zaista potrebno.

@stormblackk7

@beardamo2 ##lifehack ##fyp ##food ##uk ##crumpets

♬ Super Mario Smash Remix shaeotmusic - Road to 50K 🎯

Ukusni namazi zbog kojih ćete opet zavoljeti doručak

1/2
Ključne riječi

Komentara 2

GR
grsson
12:28 11.10.2021.

Dno dna

JP
josip.pivar11
11:49 11.10.2021.

Ljudi moji, čime se vi bavite.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije