Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
da se kilogrami ne vrate

Ovo morate jesti tijekom dana za zdravo mršavljenje

žena jede
Foto: Thinkstock
22.04.2015.
u 18:00

Biti odlučan pored raznih finih i nezdravih namirnica može biti vrlo teško, no ono što možda niste znali je da je i zdrava prehrana veoma ukusna

Za zdravo mršavljenje najvažnije je imati dobar plan zdrave prehrane koji će uključivati raznolike namirnice.

Na portalu Kreni zdravo pripremili su nekoliko ideja za namirnice koje možete uvrstiti u svoj plan prehrane.

Zdrava prehrana, odnosno zdravo mršavljenje ono je čega se mnogi groze i upravo zbog same riječi “zdravo” misle da je to nešto nedostižno, skupo i teško primjenjivo. Međutim, zdrava prehrana je sve samo ne komplicirana. 

Prvi i ključan čimbenik u zdravoj prehrani je odlučnost. Zdravu prehranu primjenjujemo upravo i prvenstveno radi zdravlja, koje je ipak najbitnije, a zatim ta ista zdrava prehrana rezultira fenomenalnim tijelom, odnosno izgledom, a često i zdravom kožom i noktima.

Biti odlučan pored raznih finih i nezdravih namirnica može biti vrlo teško, no ono što možda niste znali je da je i zdrava prehrana veoma ukusna.

Što jesti za doručak, ručak i večeru, pročitajte u članku na portalu Kreni zdravo.

>>Reducirate kalorije? Evo kako to utječe na zdravlje u starijoj dobi

Komentara 1

IK
ikonoklast
18:31 22.04.2015.

i malo kak bi dalmatinci rekli limona da se probavi ljepšije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije