Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobro je znati

Ovo je najbolja poza za spavanje, tvrde stručnjaci: Nema više buđenja s bolovima u vratu i leđima

Shuttershock
13.10.2021.
u 12:33

Bitan je i jastuk!

Svi imamo omiljeni položaj za spavanje, ali, iako je možda udoban kada legnete, nije dobar za zdravlje jer se svako jutro budite s bolovima u leđima i vratu. 

Bitno je pronaći pozu koja će pružiti udobnost i opuštanje, ali i smanjiti rizik od nepravilne kralježnice i bolova, a specijalisti za spavanje, Board Michael J. Breus i dr. Nishi Bhopal kažu kako su otkrili upravu takvu.

"Najbolja poza za spavanje je ona u kojoj je kralježnica ravna, dakle na leđima ili na boku s rukama uz tijelo", slažu se stručnjaci i dodaju kako spavanje na trbuhu, iako je mnogima omiljeno, nije zdravo.

Također, naglasili su da odaberite jastuk odgovarajuće debljine kako bi kralježnica imala što bolju potporu, prenosi MBG.

Najčešće pogreške koje radite pri kuhanju kave, a uništavaju joj okus!

Ovo je 18 najboljih poza za spavanje: Je li vaša omiljena među njima?

1/5
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije