Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prepoznajete li se?

Ovi horoskopski znakovi nisu nikako dobar spoj za brak

Shutterstock
27.08.2021.
u 14:29

Bilo bi bolje da ni ne ulaze u bračne vode jer vjerojatno neće dugo potrajati.

Astrologija nam, poznato je već, može otkriti puno toga - o našoj osobnosti, stvarima koje nas usrećuju, pravoj karijeri i kompatibilnosti s osobom drugog znaka. Nedavno je tako MSN objavio popis horoskopskih znakova koji, prema stručnjacima, nikada ne bi trebali stupiti u brak jedan s drugim. 

Ovan i Rak
Ponekad se suprotnosti privlače, ali ova dva znaka su toliko drugačija da neće dugo izdržati zajedno. Brak bi možda na prvu djelovao kao skladan, ali Ovan voli dominirati, a Rak ne voli takve ljude ni energiju, pa bi sve završilo rastavom.

Bik i Riba
Velika razlika u snovima i ambicijama među ova dva znaka dovest će, vrlo vjerojatno, do razvoda. Bik želi uspješnu karijeru i ugledan obiteljski život, dok su Ribe slobodnijeg duha i ne osjećaju se ugodno kada moraju ispuniti neka očekivanja.

Pogledajte kako izgleda najstrmiji most na svijetu: Visok je 44,7 metara kako bi ispod brodovi neometano prolazili

Blizanci i Jarac
Nedostatak komunikacije, premalo kompromisa i razlika između brzog životnog stila Blizanca i organiziranog Jarca dovest će do razvoda.

Lav i Škorpion
Dva vrlo jaka znaka, tvrdoglava i temperamentna neće dugo izdržati zajedno. Nakon prvotne strasti slijedi sve teže razdoblje. Bračni život im postaje nepodnošljiv zbog stalnih rasprava i napetosti koja vlada u kući. 

'A i to treba znati': Pogledajte kako si je ovaj turist skratio vrijeme na trajektu

1/2
Ključne riječi

Komentara 2

Avatar smradmin
smradmin
22:25 27.08.2021.

Imaju li kojekavne novine isto horoskopske znakove?

KO
komentant
22:36 27.08.2021.

A kakav je spoj - riba i riba.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije