Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZA MALOLJETNIKE

Ovakve objave više nećete vidjeti na Instagramu. Evo o čemu se radi

Instagram/Kylie Jenner
20.09.2019.
u 23:00

Popularna društvena mreža preplavljena je fotografijama poznatih koji promoviraju jednostavna rješenja  za gubitak kilograma.

Posljednjih godina čajevi i napitci koji obećavaju ekspresno brz gubitak kilograma postali su planetarno popularni, a za to mogu najviše biti zahvalni sestrama Kardashian koje na svojim profilima imaju nekoliko stotina milijuna pratitelja. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#ad You guys all know I looove @flattummyco shakes. I've just restarted them (it's Day 2 today) and I’m already feeling so good. We had a huuuuge Christmas this year and between that, New Years and everything inbetween… I felt like it was impossible to fit in my regular work outs and eat healthy. But this program is giving me a kick in the right direction that I need. These meal replacement shakes are so good and they're helping me get my tummy back to flat. I’m already feeling amazing and I’m so excited for the next few weeks. Because they’re all about getting women back on track… they’ve got a 20% off sale going on right now, so if you want to start 2019 off right… trust me, you’re going to want to check them out. PS. I’m doing the chocolate program🍫

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Instagram je odlučio kako je vrijeme da se takve objave blokiraju i zabrane zbog velikog utjecaja na mlađe generacije maloljetnika koje su podložne lošem mišljenju o sebi, piše The Sun.

Preparati za mršavljenje nisu jedini na listu zabrana, pridružile su im se i estetske operacije.

Ova tvrtka čiji je vlasnik Facebook pronašla se pod velikim pritiskom zdravstvenih stručnjaka koji su zahtjevali da se takav sadržaj limitira na one punoljetne kako ne bi ostavljalo posljedice na mišljenja mladih ljudi, bilo da se radi o njihovom mentalnom zdravlju ili pak načinu na koji vide svoje tijelo.

Instagram je prije dva dana objavio kako će na neke objave ići limit od 18 godina dok će one druge biti u potpunosti uklonjene.
Ukratko, objave koje govore o estetskim operacijama ili nude proizvode za mršavljenje do kojih se dolazi kupnjom preko linka osobe koja je to objavila više neće biti dostupne mlađima od 18 godina. 
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije