Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mladolika

Ova glumica zna eliksir mladosti! Nećete vjerovati koliko ima godina

Foto: Instagram
1/3
06.08.2017.
u 14:09

Pamela Prati, talijanska glumica plijeni pozornost izazovnim fotografijama koje objavljuje na društvenim mrežama, a njeni obožavatelji ne vjeruju da joj je 58 godina.

Talijanska glumica Pamela Prati osim po brojnim ulogama u filmovima i serijama, poznata je i po voditeljskim i manekenskim angažmanima. 

Na Instagramu neprestano objavljuje fotografija i to najčešće u izazovnim pozama, a njeni obožavatelji su u šoku kada doznaju da na  slikama nije 30-godišnjakinja jer Pamela, vjerovali ili ne ima 58 godina. Na društvenoj mreži ima 124 tisuće pratitelja, a svaka njena objava ima tisuće komentara i lajkova.

 

 

#me#pamelaprati #photooftheday #realphoto #diversadatutteugualeanessuna #love #eternity #italianwoman #solocosebelle

A post shared by PAMELA PRATI🌸 (@pamelaprati) on

 

 

 

 

 

 

 

Mediji u Italiji za Pamelu pišu da je otkrila eliksir mladosti jer ne znaju što bi drugo moglo biti zaslužno za  njen mlađahan izgled. Pamela ne skirva svoju tajnu i kaže kako je za njeno mladoliko lice i dobru figuru zaslužna zdrava prehrana i puno, puno  sati provedenih vježbajući.

 - Ti si nestvarna, poput sna si. Predivna si - najčešći su komentari na račun izgleda ove 58-godišnjakinje koja je  je 80-ih godina glumila i u erotskim komedijama. 

Komentara 4

AU
austrougarskigeneral
18:13 06.08.2017.

dobro se drži gospođa

NE
Nepoželjna
22:47 10.08.2017.

Dobri geni i pomoć estetske kirurgije čuda rade.

DU
Deleted user
15:41 21.08.2017.

Kakav vam je to hrvatski, VL, ... zna eliksir ... ? Pa nismo ubo, sni, br e!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije