Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUPRUGA JE LJUTA NA NJEGA

'Otpustio sam dadilju jer je njezin način odijevanja imao loš utjecaj na našu djecu!'

Shutterstock
04.04.2022.
u 12:17

Kad sam rekao svojoj ženi da sam ju otpustio jer ima loš utjecaj na našu djecu, ona je poludjela. Rekla je da je Adeline odlična dadilja i da neće pričati sa mnom dok joj ne ponudim posao natrag - dodao je otac u objavi.

Dadilje puno pomažu roditeljima kada je u pitanju čuvanje djece. No, vrlo je bitno odabrati dadilju koja odgovara vašim potrebama. Kako prenosi The Sun, jedan je otac na Redditu napisao da je otpustio dadilju svoje djece nakon niza neprikladnog ponašanja, a njegova se supruga sada zbog toga ljuti na njega. 

Nevjerojatne sličnosti: Možete li reći koja je na fotografiji majka, a koja je kći?

1/9

On i supruga zaposlili su 18-godišnju dadilju Adeline za svoje petero manje djece. Otac je napisao da je dadilja stalno kasnila po pet, deset ili petnaest minuta, no više su mu smetale druge stvari.

- Nakon što bi ih sve stavila na spavanje ostatak noći bi provela na laptopu i na mobitelu, nikad ne bi nista pospremila za djecom. Tvrdila je da je uvijek neuredno tamo gdje se djeca igraju i da ne zna gdje što stoji, te da će pospremiti samo one igračke koje je ona koristila u igri s djecom,. Neće ni oprati suđe osim ako ga ona nije koristila - napisao je otac.

Požalio se i kako je dolazila poprilično neprikladno odjevena za tako malu djecu. Oblačila je kratke majice, kratke hlače, suknje i dekoltirane košulje. Kaže da je zamolio suprugu da popriča s njom, ali ona je odbila iako je također smatrala da nosi malo previše otkrivajuću odjeću. 

Tijekom jedne šetnje gradom s djecom, vidjeli su Adeline dok je trčala, obučena samo u sportski grudnjak i kratke hlačice koje su, kako je napisao u objavi, 'jedva išta pokrivale'. Njegova djeca počela su govoriti kako su vidjeli Adeline bez majice, a njegov petogodišnji sin počeo je govoriti kako je Adeline lijepa i da će ju oženiti kad odraste.

Nakon toga odlučio joj je dati otkaz.

- Kad sam rekao svojoj ženi da sam ju otpustio jer ima loš utjecaj na našu djecu, ona je poludjela. Rekla je da je Adeline odlična dadilja i da neće pričati sa mnom dok joj ne ponudim posao natrag - dodao je otac u objavi.

Korisnici Reddita stali su u supruginu obranu i osudili to što je otac napravio.

- Moj se sin htio oženiti sa mnom kad je imao 5 godina. Djeca bi se udala za bilo koga tko im pruža ljubav i sigurnost. Bilo bi isto i da je bila obučena kao časna sestra - odgovorila mu je jedna korisnica.

- Nije njen posao da čisti za tobom i tvojom djecom. I ti, i žena, i djeca imate dovoljno godina da pospremate stvari sami za sobom - ošto mu je odgovorio drugi korisnik. 

Ova djevojčica (6) je prva osoba na svijetu koja je prohodala iako nema kvadricepse! 

 

Ključne riječi

Komentara 1

VO
vorda400
07:07 06.04.2022.

Mislim da je bilo obratno otpustio je dadilju jer bi ga njegova žena ubila na spavanju a ne da je žena išla razgovarati sa dadiljom o tome kako se oblači

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije