Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
korisno

Nikada ne biste trebali ispirati tanjure prije stavljanja u perilicu, evo zašto

Shuttershock
30.03.2022.
u 09:43

Stručnjak za čišćenje objasnio je što se dogodi kada isperete suđe prije stavljanja u perilicu

Ima li goreg trenutka od onog kada izvadite posuđe nakon pranja iz perilice, a ono je i dalje prljavo? Događa se jako često, a kako tvrdi stručnjak za čišćenje iz Australije, Ashley Iredale, problem je možda u ispiranju posuđa, posebno tanjura, prije stavljanja na pranje.

Kako on kaže, apsolutno nema potrebe za ispiranjem tanjura prije pranja, posebno ako ih želite besprijekorno čiste nakon vađenja iz perilice.

Nikada nemojte prati rublje na 30 ili 40 stupnjeva i to zbog vrlo ozbiljnog razloga!

1/8

"Rezultati pranja zapravo su puno gori nakon što ih isperete pod vodom", kaže i objašnjava da današnje perilice uglavnom imaju senzore koji lociraju problematične dijelove suđa i posebno se posvete njima. Ako tanjure prethodno isperete, vjerojatno neće ništa pronaći na njima i neće ih oprati dovoljno da se uklone sitne mrlje.

Ashley kaže kako je dovoljno samo ukloniti komade hrane prije stavljanja u perilicu, prenosi The Sun.

Istraživanje: Pranje suđa smanjuje stres i tjeskobu! Slažete li se ili ipak prepuštate pranje perilici? 😂😉

 

Ključne riječi

Komentara 5

DU
Deleted user
12:05 30.03.2022.

Nema pojma taj Vaš stručnjak .mene je žena natjerala da magistriram na perilici za suđe .Kako je ja posložim niti jedan stručnjak to ne može, a ako se ne prođe bar malo po zakorenim dijelovima na posuđu nema šanse da bude čisto kako treba.....

VE
vecer2001
12:11 30.03.2022.

Ovo bi trebalo važiti samo za super moderne perilice, zar ne?

KR
Krud
12:09 30.03.2022.

Gdje je i što radi svizac u ovoj priči?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije