Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ključ u prehrani

Otkrijte tajnu vitkosti Eve Mendes!

Eva Mendes
Foto: DPA/PIXSELL
21.12.2013.
u 21:36

Evin režim prehrane temelji se na kontroli količine hrane koju unosi te na konzumiranju bjelančevina, a ne zanemaruje ni tjelovježbu.

Američko-kubanska glumica Eva Mendez pomoću dijete Pet faktora, koju je smislio Harley Pasternak, uspijeva održati svoje tijelo tako vitkim i mladolikim i tri mjeseca prije 40. rođendana, piše Zdrava krava.

Evin režim prehrane temelji se na kontroli količine hrane koju unosi te na konzumiranju bjelančevina, a ne zanemaruje ni tjelovježbu. Režim dijete Pet faktora podrazumijeva pet manjih obroka koji se sastoje od jednostavnih sastojaka. To su zdravi ugljikohidrati i masti, bjelančevine, vlakna i mnogo vode koju treba piti tijekom cijelog dana.

Meso je zabranjeno

Vjeruje da je potrebno jesti i "ponešto od onoga u čemu uživaš" pa si u skladu s time ništa ne uskraćuje u potpunosti, osim mesa. Tvrdi da izbjegavanje mesa daje njezinoj koži lijep i zdrav izgled. Umjesto mesa, jede smeđu rižu i ribu, a povremeno se počasti sirom, makaronima ili desertom. Očito da Evi odgovara takav način prehrane je visoka 170 centimetara, ima oko 50 kilograma i izgleda mnogo mlađe od nekoga tko će u ožujku napuniti 40 godina.

Više o dijeti Pet faktora pročitajte OVDJE

>>Eva Mendes i Ryan Gosling prekinuli

>>Eva Mendes je toliko seksi da su zbog nje zabranjivali reklame

Komentara 1

Avatar Idler 3
Idler 3
21:32 22.12.2013.

Evina tajna je to kaj ne ustaje vjutro u 6 vur nenaspavana jer je prethodno večer peglala do kasno. Onda vjutro nabrzinu nekaj pojede, pa oblači djecu i vodi ih u vrtić pješke, onda tramvajem na drugi kraj grada gdje do navečer slaže neke škatle u podrumu, onda opet tramvajem doma po magli, onda brzo kuhaj ručak za drugi dan dok mašina ne opere robu....eto, tu leži Evina tajna !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije