Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šest zahtjeva

Osudili ih na društvenim mrežama: Par došao u restoran s detaljnim uputama za kuhara

Facebook
13.10.2021.
u 15:23

Objava je brzo postala viralna, a mnogi su u komentarima ostali šokirani zahtjevima para.

Ponašanje prema osoblju restorana može puno otkriti o nečijoj osobnosti, a jedan par šokirao je društvene mreže kada su za kuhara u restoranu imali specifične upute i zahtjeve za pripremu hrane.

Naime, kako piše Daily Mail, u objavi podijeljenoj u Facebook grupi ‘Don’t F With Your Server’, par, poznat samo kao Alan i Karen iz SAD-a, napisao je upute od šest koraka o tome kako pripremiti njihove hamburgere.

U vrlo preciznoj poruci, tražili su posebnu pripremu svakog dijela te da se svaki sastojak spremi u posebnu kutiju - od lepinja, pljeskavica, povrća, sira, krumpira i umaka.

Foto: Facebook Leo Nicolier

Video zaposlenice restorana postao hit jer nije shvatila kome je rekla da slobodan stol mora čekati pola sata:

1/7

Uz fotografiju njihove poruke, u objavi je napisano: “'U redu, obično ne objavljujem, ali ovome nisam mogao odoljeti ... Danas su ušla 2 gosta sa svojim uputama o tome kako žele da se njihova hrana pripremi.”

Objava je brzo postala viralna, a mnogi su u komentarima ostali šokirani zahtjevima para.

“Moj restoran bi rekao ne. Ne trošimo kutije za van zbog gluposti ", komentirao je jedan korisnik, doke je jedna korisnica napisala: “Molim?! Idi u trgovinu i sama si napravi burger.”

Mnogi su ovu objavu iskoristili kao priliku da podijele svoja najgora iskustva s mušterijama u restoranu. 

"Prije mnogo godina došao mi je kupac s popisom svih njegovih alergija i intolerancija te je sa sobom ponio konzervu zelenog graha. Jedite kod kuće ako ih imate toliko", napisao je jedan korisnik, dok je jedna korisnica dodala: “Nekada sam imala mušteriju koji bi  konobaru dao bilješku da ju da meni koja je govorila kako pripremiti Bombay martini. Svaki petak 2 godine.”

Najčešće pogreške koje radite pri kuhanju kave, a uništavaju joj okus!

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
08:00 14.10.2021.

ne osuđujte i ne izrugujte se, neki ljudi imaju OKP i to jednostavno MORA bit tako kako su napisali :P ja sam recimo šokiran drugim stvarima koje se već duže smatraju normalnima -npr. tuk-tik "hazardni trikovi"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije