Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pripremite druga jela

Ostalo vam je puno hrane od Uskrsa? Evo kako iskoristiti šunku, jaja i meso

Sandra Šimunović/Pixsell
18.04.2022.
u 07:00

Salate, kroketi, punjene palačinke... Ostatke hrane od blagdana možete odlično iskoristiti i napraviti skroz nova jela!

Od Uskrsa je ostalo puno kuhanih jaja, šunke, mesa i ostale hrane? Nikako je nemojte bacati već od ostataka napravite nova jela. 

Kuhanim jajima uklonite ljusku, nasjeckajte ih na komadiće i napravite salatu zajedno s šparogama, rajčicom, kukuruzom, komadićima pečenog mesa i tjesteninom. 

Savjeti za kuhanje jednog chefa koji će svima dobro doći: Ovo želite znati....

1/12

Od ostataka šunke možete napraviti slane palačinke - ispecite klasične palačinke, pa ih namažite sirnim namazom, dodajte šunku, ribani sir, zarolajte i zalijte vrhnjem za kuhanje. Ispecite 15-ak minuta na 200°C.

Ako vam je ostalo pečenog ili kuhanog krumpira, napravite krokete. Krumpir usitnite, dodajte brašno, krušne mrvice, jaje, mlijeko i začine. Oblikujte krokete i pržite ih u ulju ili ispecite u pećnici ako želite malo zdraviju verziju. 

Pokazala kako izgleda hrana iz McDonald'sa nakon - 17 godina!

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Hrvatski-Čovik
Hrvatski-Čovik
07:59 18.04.2022.

Ostalo vam je puno hrane od Uskrsa? Evo kako iskoristiti šunku, jaja i meso prije irskog križnoga puta i bežanije u spašenje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije