Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Orangina okrenula stvari naglavačke u riječkim Plodinama

Orangina
Foto: PR FOTO
1/4
PR
Autor
PR članak
13.06.2014.
u 08:45

Marijači bend Los Caballeros u riječkom zapadnom trgovačkom centru protresao je zaposlenike Plodina i ugodno iznenadio njihove posjetitelje

Nakon što je Orangina tulumom s Kočanim orkestrom prethodni tjedan dobro protresla zaposlenike VMD-a u zagrebačkom „city-u“, Orangina protres je posjetio Rijeku - zaposlenike trgovačkog centra Plodine u zapadnom trgovačkom centru.

Orangina je okrenula stvari naglavačke i zaposlenicima i ugodno iznenađenim posjetiteljima riječkog trgovačkog centra. Otkačene maskote za DJ pultom zagrijale su atmosferu taman do dolaska popularnog marijači benda Los Caballeros koji je rasplesao sve prisutne. Uz ukusnu meksičku hranu koja se pripremala između polica s namirnicama i mnoštvo Orangine za okrjepu, zabava je bila zagarantirana.

Marljivi građani Hrvatske imaju još samo jednu priliku da na svoje radno mjersto privuku najzabavnije marijače, najglasnije romske sastave, nezaboravne mađioničare i povrh toga dodatna luda iznenađenja – kampanja „Okreni stvari naglavačke“ traje još samo tjedan dana.

Za više informacija o kampanji “Okreni stvari naglavačke” posjetite www.orangina.hr

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?