Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
što vi mislite?

Optička iluzija na haljini zbunila društvene mreže: 'Gdje bih je uopće nosila?'

Instagram
24.11.2021.
u 10:30

Mnogima se nije svidio dizajn haljine koji je ostavljao dojam da je osoba koja je nosi zapravo – gola.

Popularna trgovina Fashion Nova na svom Instagram profilu odlučila je promovirati novu mini haljinu Talk of Town i izazvala burnu reakciju korisnika društvenih mreža koje je zbunila neobična optička iluzija.

Naime, kako piše Daily Star, haljina stvara iluziju da je osoba koja je nosi napola gola zbog tkanine u boji kože, odnosno  prekrivaju je samo tri crna dijela na najintimnijim područjima.

Na fotografijama je manekenka koja zavodljivo pozira u haljini ispred stubišta, a Fashion Nova snimke je podijelila uz natpis: ''Pokaži svoje obline!'' Iako je objava skupila više od 200 tisuća lajkova, izgled haljine nije oduševio brojne korisnike.

“Ovo nimalo nije privlačno, po mome mišljenju”, komentirala je jedna korisnica, dok se druga pitala: “Gdje bih je uopće nosila?! Iskreno me zanima odgovor.”

Šoping ludilo na Crni petak: Pogledajte kako zna izgledati ovaj dan

1/17

Unatoč negativnim komentarima, mnogima se svidjela haljina. "To je najseksi haljina koju sam vidjela u životu...", tvrdila je jedna korisnica, dok se druga nadovezala: “Ovo je jako seksi!”

Haljina se inače može kupiti na stranicama Fashion Nove, gdje je sada na sniženju te stoji 24 dolara, odnosno oko 150 kuna.

Očistite prašinu iza radijatora uz pomoć stvari koju sigurno imate kod kuće:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije