Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neobično

Udala se sama za sebe, a 90 dana kasnije želi se rastati: 'Upoznala sam nekog posebnog'

Instagram
23.11.2021.
u 14:30

"Uvijek sam se bojala biti sama, ali sam shvatila da moram naučiti osjećati se dobro o sebi. Kad se to dogodilo, odlučila sam to proslaviti", otkrila je.

Cris Galera (33) umorila se od oslanjanja na muškarce pa se odlučila udati sama za sebe na svečanoj ceremoniji koja je održana u rujnu ove godine.

Manekenka je inzistirala da nije "razočarana" što nema mladoženje i umjesto toga je prihvatila da bude sama, no, to joj nije bilo suđeno i 90 dana kasnije odlučila se razvesti, piše britanski Mirror.

Na sreću za Cris, koja potječe iz Sao Paula u Brazilu, od tada je upoznala "nekog posebnog" i čak se počela zaljubljivati, unatoč tome što se zaklela da će biti sama cijeli život.

Vjenčanje i zavjeti 50 godina poslije - sve u narodnim nošnjama:

1/4

"Bila sam sretna dok je trajalo. Počela sam vjerovati u ljubav onog trenutka kad sam upoznala nekog drugog posebnog”, objasnila je Cris pa dodala kako je do odluke o udaji za samu sebe došla kada je dostigla točku u kojoj je sazrela i shvatila da je ona jaka, odlučna i neovisna žena.

"Uvijek sam se bojala biti sama, ali sam shvatila da moram naučiti osjećati se dobro o sebi. Kad se to dogodilo, odlučila sam to proslaviti", otkrila je.

Na dan vjenčanja, Cris se mogla vidjeti kako pokazuje svoje tetovaže u zadivljujućoj bijeloj haljini te pozira ispred katoličke crkve u svom rodnom Brazilu. Osvrćući se na svoju vjenčanicu u to vrijeme, Cris je rekla: "Željela sam istaknuti svoje najbolje osobine, svoje grudi. Nosila sam ubojiti izrez."

Međutim, iako se Cris osjećala fantastično na svoj veliki dan, bila je tužna što je primila mnoge negativne komentare na društvenim mrežama.

"Odlučila sam da više neću čitati komentare. Mišljenje drugih ljudi neće promijeniti ono što mislim o sebi niti mi išta pridonijeti”, zaključila je.

Vjenčanje na Zoom-u! Upoznali su se tijekom pandemije, nikada se nisu vidjeli uživo: "Nikada nisam mislila da će se ovo meni dogoditi!"

Ključne riječi

Komentara 4

PR
Pravednik69
15:20 23.11.2021.

Vidiš to je pametno tak sam i ja mogo...pa se varat svaki dan s drugom...

JA
Jakša
14:26 26.11.2021.

kolika je lova u pitanju?

LA
lajh1985
08:59 26.11.2021.

Lijepe plasticne sise :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije