Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Opet nešto drugačije iz Makite

02.06.2022.
u 13:05

Vrhunski prenosivi hladnjak za vruće dane! Budite glavna faca na plaži i uživajte sa ekipom. Cijeli profesionalni set za plažu pogledajte u članku.

Vjerojatno ste već uz glavne prometnice uočili jumbo plakate na kojima nam Makita pokazuje svoj novi put, sve veću prisutnost aku uređaja u asortimanu za razonodu i slobodno vrijeme. Ukoliko želite biti primijećeni na plaži, budite sigurni da će aku set u kojem su aku hladnjak/grijač, aku pumpa za zrak i aku aparat za kavu pomoći u tome.

NOVA PROMOCIJA KUTNIH BRUSILICA
Naravno, osim ljetnog seta, naši prijatelji iz Makite su opet pripremili za nas nešto što najviše volimo – novu promociju. Ovog puta riječ je o kutnim brusilicama. Šest različitih modela, od malih, jakih alata preko Makitinih „best-sellera“ do jakih industrijskih brusilica za najteže uvjete rada. Promocija vrijedi do 29.07. Alate u promociji možete naći kod svih boljih trgovaca alata a detalje promocije možete pogledati ovdje.

40V Li-ion PLATFORMA - XGT
Makita je u 2021. predstavila novu platformu alata sa Li-ion tehnologijom. Robusni, jaki akumulatorski alati sa pogonom akumulatorom napona 40V (ili 80V, odnosno alatima koji rade pogonjeni sa dva XGT akumulatora od 40V) još više će mogućnosti akumulatorskih alata približiti (a ponegdje i preči) mogućnostima alata koji rade na 220V ili sa benzinsko motornih alata (kad je riječ o alatima za vrt i šumu).

XGT platforma već sada nudi preko 100 različitih alata i dalje se ubrzano razvija. U namjeri da ponudi adekvatan alata za bilo koju vrstu (zahtjevnog) posla, Makita nam gotovo svaki mjesec predstavlja novitete sa ove platforme. Osim XGT alata koji su već standardni u ponudi profesionalnih korisnika (aku bušilice-odvijači, aku udarni zavrtači, aku kutne brusilice, aku elektropneumatski čekići itd. itd.) nudi se i kompletan asortiman XGT alata za upotrebu u vrtu i šumi – lančane pile, rotacione kosilice, trimeri, puhala, škare za živicu.

Naravno, LXT platforma akumulatorskih alata sa Li-ionskom tehnologijom i dalje ostaje osnova Makitine ponude aku alata i ono zahvaljujući čemu je Makita ponijela lidersku ulogu na globalnom tržištu profesionalnog akumulatorskog alata. Sa, sada već, preko 360 različitih alata pogonjenih LXT 18V akumulatorom (ili sa dva takva akumulatora, kod 36V alata), Makita i dalje vrlo često kroči putovima Li-ion tehnologije na koje još nitko nije zagazio. Gotovo da se ne možemo sjetiti vrste alata koje Makita već nema na LXT platformi. Naši prijatelji iz Japana i dalje se trude svako malo iznenaditi nas nečim novim.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije