Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Grozno iskustvo

Online shop joj 'darovao' više nego što je naručila: Žena pronašla prljave pelene u pošiljci!

Privatna arhiva
13.01.2020.
u 12:47

Naručila je pelene za svoju kćer preko Amazona, a paket koji je stigao neugodno ju je iznenadio.

Nassly Sales ispričala je za NewYorkPost. com kako je od Amazona dobila i više nego što je naručila. Naime, naručila je dvije kutije pelena sa skladišta gdje se roba koja je otvorena i vraćena nudi s popustom, ali šokirala se kada je otvorila kutiju i vidjela da su unutra već iskorištene, prljave pelene



"Izvadila sam plastični dio paketa i primijetila da je teži nego inače, upalila sam svijetlo i šokirala se – pelene su bile korištene!"

Rekla je kako se bojala da će paket pun izmeta i mokraće ugroziti zdravlje njezine kćeri koja ima slab imunitet. Kontaktirala je Amazon koji joj je ponudio poklon-bon koji može iskoristiti jer je njime i platila naručila pelene. "Želim normalan povrat novca, strah me više kupovati na Amazonu", tvrdi Nassly.


Kontaktirala je i Američki centar za kontrolu i prevenciju bolesti kako bi im ispričala uznemirujuće iskustvo. "Želim da Amazon potraži kriminalce koji su doveli život djece u opasnost. Kvaliteta, kontrola i sigurnost jako su bitne!", a Amazon je potvrdio kako provode istragu. "Istražujemo situaciju i u kontaktu smo s Nassly kako bismo sve ispravili."
Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Strangethedreamer
Strangethedreamer
14:18 13.01.2020.

Ono kad naručuješ sa skladišta i vraćeno za svoje dijete. Sebi je vibrator kupila 100% neraspakiran.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije