Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zadobila ozljedu

Mladenka pokazala trenutak kada joj je suprug uništio vjenčanje - tijekom plesa udario ju je nogom u glavu

TikTok
24.11.2020.
u 14:30

Njezin video brzo je postao viralan te prikupio desetke tisuća lajkova i komentara, a mnogi su komentirali kako oni ne bi znali kako reagirati u toj situaciji

Svaka žena mašta o svom vjenčanju te kako će ono izgledati, ali rijetko koja može znati da bi se njezin poseban dan mogao pokvariti u samo nekoliko sekundi. Jedna mladenka nije mogla ni sanjati da će njezin suprug pokvariti njihovo vjenčanje i to tako da je nogom udari u glavu, kako prenosi The Sun.

Na svom TikTok profilu objavila je video u kojem je pokazala neugodan trenutak kada je njezin suprug tijekom posebnog plesa za nju, udara nogom u glavu pred svim gostima. 

@gaudsquad

Reply to @tigervibe sooo I cried for a bit and he felt insanely bad but it was fine because we ended up partying until 8 am with our best friends

♬ original sound - The Gaudettes

Njezin video brzo je postao viralan te prikupio desetke tisuća lajkova i komentara, a mnogi su komentirali kako oni ne bi znali kako reagirati u toj situaciji.

Međutim, mladenka je kasnije odgovorila na komentare te objasnila da vjenčanje ipak nije bila potpuna katastrofa.

- Iako se činim u redu na videu, moja glava je pulsirala pa sam otišla u zahod i plakala neko vrijeme. On se odmah osjećao užasno, ali sve je bilo u redu jer smo se zabavljali s našim prijateljima do osam ujutro - objasnila je.

Ovo se ne odbija: Pogledajte gdje je ovaj mladić zaprosio svoju djevojku:

1/1
Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
18:02 24.11.2020.

neće oni dugo skupa biti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije