Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sjajno izgleda

Odličan trik kako okititi božićno drvce da ne izgleda prazno: Stvar je u lampicama!

shutterstock
10.12.2021.
u 07:00

Najgora stvar koju možete napraviti je hodat oko bora i motati lampice oko njega.

Bilo da odaberete pravo drvce ili umjetno, kako će vaše drvce izgledati na kraju, sve ovisi o tome kako ćete ukrasiti. Možda imate najljepša svjetla i kuglice, ali bez pravilnog plana kićenja možete završiti s golim granama i rupama na drvetu.

Međutim, Kelly Fitzsimons riješila je taj problem te u TikTok videu pokazala kako najbolje okititi božićno drvce da ne bi izgledalo golo, a njezin trik prikupio je gotovo 4 milijuna pregleda, kako prenosi Metro.

Prva pogreška koju mnogi od nas čine kada kite svoje božićno drvce je zamatanje lampica. Kada su namotane oko drveta, to otežava podešavanje žarulja - da ne spominjemo probleme kada je vrijeme da ih uklonite nakon velikog dana.

@kellyfitzsimons__

Get those lights right up the trunk and watch your tree glow 🎄 I used 3 x 2000 cluster lights #christmas #christmastree #christmashack #lifehack

♬ original sound - Kelly Fitzsimons

Umjesto toga, Kelly radi prednju i stražnju stranu odvojeno, postavljajući svjetla na vrh grana i gurajući ih unutra kako bi stablo izgledalo osvijetljeno iznutra.

Objašnjavajući u videu, Kelly kaže: “Samo gurnem svjetla u podnožje mog drveta, cijelim putem uz deblo. Ne postoji poseban način da se to učini, samo ih položite na vrh grana. Jednom kada ćete ih skidati sa stabla, jednostavno ih povucite i lako skinite.”

Ističući svoj pristup dodaje: “Kao što vidite, ja ne hodam oko stabla, idem s lijeva na desno i zdesna na lijevo. Kada završite, ići ćete na svaku pojedinačnu granu svog stabla u cik-cak obliku hvatajući svaki kut ispod bora.”

Ukupno je Kelly upotrijebila 6000 svjetala na svom stablu, s polovicom sprijeda, a polovicom sa stražnje strane, za što kaže da daje 'lijep i svijetao' efekt.

To je puno svjetala za jedno stablo, a možete ga ublažiti s manje ako ne želite izgled poput Kellynog. Međutim, njezina cik-cak metoda mogla bi vam uštedjeti vrijeme u fazi raščišćavanja, ali djeluje i za tabla s rjeđim granama.

Kako da vam božićna zvijezda traje duže?

1/9
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije