Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uh, da smo prije znali...

Bivša djelatnica hotela poručuje: ‘Nikada nemojte piti iz čaša u sobi’

TIKTOK @JANESSARICHARD
08.12.2021.
u 12:20

Odmah na početku videozapisa rekla je da ne mora biti tako u svakom hotelu i da ona samo prepričava stvari iz vlastitog iskustva

Janessa Richard, bivša djelatnica jednog hotela u Kanadi, na društvenim mrežama dijeli razne priče sa svog nekadašnjeg radnog mjesta, a u jednoj od objava otkrila je detalje vezane za hotelske sobe koje su zgrozile mnoge.

Odmah na početku videozapisa rekla je da ne mora biti tako u svakom hotelu i da ona samo prepričava stvari iz vlastitog iskustva. 

"Nikada, ali baš nikada nemojte hodati potpuno bosi po hotelskoj sobi, odnosno tepihu. Usisavaju se između svakog gosta, ali dubinski se ne čiste gotovo nikada, možda jednom godišnje. Prepuni su bakterija, pa preporučujem da hodate u čarapama ili šlapama", kaže ova 26-godišnjakinja.

Nadalje, Janessa kaže ako ste uplatili noćenje s doručkom, ali ne stignete na posluživanje jer morate vrlo rano krenuti dalje, možete tražiti osoblje da vam zapakira nešto hrane za van.

U svakoj hotelskoj sobi, između ostalog, gosti dobiju nekoliko čaša, ali Janessa kaže da iz njih ne bi trebalo piti. "Mijenjaju se između gostiju samo ako su baš naočigled prljave. Ako djeluju čisto, ostave se sljedećim gostima."

Otkrila je i da većina hotela madrace dubinski čisti jednom godišnje – a i to je upitno, prenosi The Sun.

Mnogi su joj zahvalili na tome što je podijelila ove detalje i kažu kako će definitivno odsad uvijek nositi papuče i vlastite čaše.

@janessarichard

Spilling some 🍵 as an ex-hotel employee Part 4! ##fyp ##hotelfacts ##pregnant ##pregnancy ##canadianmamas ##canadian

♬ Stuck in the Middle - Tai Verdes

Jesu li vaši jastuci spremni za smeće? Ova dva jednostavna testa to će vam otkriti

1/3
Ključne riječi

Komentara 8

MR
mrkvax
12:58 08.12.2021.

Zamisli problema...Oprati čašu...

YO
yopi
12:34 08.12.2021.

Ne,samo voli pokazivat svoju facu kao i svaki tiktoker ikad

Avatar foton 99 88 73
foton 99 88 73
06:10 11.12.2021.

uvijek ali baš uvijek na službeni put samnom putuje i dio moje garderobe za boravak u hotelu,,, papuće su obavezno, jastuk, i nadasve čaša ..jedino ako se pije šampanjac onda su čaše hotela

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije