Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kraj mukama?

Novi trend: Zamrzavanjem se rješavaju tvrdokornih masnoća

seksi trbuh, mršavljenje
Shutterstock
08.06.2017.
u 22:45

Za manje od jednog sata pacijent počinje gubiti salo i to sve bez operacije, igle i dugotrajnog oporavka, a s dugoročnim rezultatima.

Revolucionarna metoda eliminiranja masnih naslaga na principu hlađenja masnih stanica koju su otkrili američki znanstvenici do sada je oduševila milijune korisnika, među kojima su i zvijezde poput Kardashian klana, Jennifer Aniston, Mariah Carey, Simona Cowella, Jansona Segela i mnogi drugi. 

Za manje od jednog sata pacijent počinje gubiti salo i to sve bez operacije, igle i dugotrajnog oporavka, a s dugoročnim rezultatima.

Metodu CoolSculpting su otkrili američki znanstvenici Dieter Manstein iz Massachusetts General Hospital i Rox Anderson s Harvard Medical School. Do otkrića su došli promatranjem djece sa sladoledom koji im istovremeno otapa masnoću u obrazima.

„Patentirana tehnologija pod nazivom Cryolipolysis® sigurno i učinkovito djeluje na masne stanice, koje su manje otporne na hladnoću od kože, ali bez oštećenja kože ili drugog tkiva. Zamrzavanje izaziva uništavanje masnih stanica, koje tijelo onda sasvim prirodno i trajno ukloni„, objasnila je Nina Suvorov, dr med., koja s drugim stručnjacima iz područja estetske medicine i dermatologije surađuje sa salonom Estetiko Medart u provođenju CoolSculpting tretmana.

Nakon zamrzavanja tijelo samo postupno uklanja smrznute masne stanice. Prvi učinci tretmana kod pacijenta pojavljuju se nakon otprilike tri tjedna, a krajnji rezultat je vidljiv u roku od 1 do 3 mjeseca, pojašnjava. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije