Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
loša ideja

Novi TikTok trend zgrozio mnoge: Mladi unose hranu u kupaonicu i jedu dok su na zahodu!

TikTok
16.03.2021.
u 13:30

Trend je započeo s korisnicom @AmyWoahh koja je u svom videu objasnila da je ovo puno bolji način za vršenje velike nužde

Na TikToku često se javljaju novi izazovi i trendovi koje mladi isprobavaju i prate. Iako su većinom bezopasni, mnogi liječnici preporučuju da se ne isprobava sve što se vidi na društvenim mrežama, pa tako i ovaj novi trend, prenosi Metro.

Naime, pojavili su se videi u kojem mladi naopako sjede na zahodu, gledaju filmove i jedu grickalice. 

@amyywoahh

Life hack: take a 💩 BACKWARDS #backwards #bathroom #snacks #lifehack

♬ original sound - AMYYWOAHH

Trend je započeo s korisnicom @AmyWoahh koja je u svom videu objasnila da je ovo puno bolji način za vršenje velike nužde. - Cijelo vrijeme krivo idete na zahod! Trebate se okrenuti na drugu stranu. Uzmite svoje grickalice i omiljenu seriju i tako obavite veliku nuždu. Samo sjedite i zabavljate se. - rekla je u videu.

Mnogi su brzo isprobali njezin trik te otkrili kako su oduševljeni ovim načinom obavljanja nužde, ali neki su ostali zgroženi njezinom idejom. Ipak, najveći problem bio je unos hrane u kupaonicu. 

@texastraveler123

#stitch with @amyywoahh #fyp#viral#xyzbca

♬ original sound - Karla🇺🇸🇺🇸🇺🇸

- Nikad ne unosite hranu u kupaonicu - savjetovala je jedna korisnica, dok se druga složila: - Ne mogu ni zamisliti sve bakterije koje možete pokupiti. -

Mnogi su čak upozorili na opasnosti od bakterije E. Coli. Ona može izazvati infekciju kada pijete vodu ili jedete hranu koja je zagađena fekalijama, a puštanje vode u zahodu bez spuštanja daske te fekalije i bakterije mogu se prenijeti po cijeloj kupaonici, uključujući i hranu koju unesete.

Milenijalci su jako loši u obavljanju kućanskih poslova: Zahod čiste jednom mjesečno!

1/6
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije