Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'lagala je obojicu'

Nisu znali da su u poligamiji: 'Postali smo prijatelji jer smo u isto vrijeme bili u braku s istom ženom!'

pexels.com
28.06.2022.
u 11:30

Christopher je rekao da je njegova nova supruga ostavljala dojam kao da ima 'puno tajni' ali je on, zaslijepljen ljubavlju, zaboravio na svoje strahove.

Britanci Christopher Thomas i Peter Sherratt postali su dobri prijatelji nakon što su doznali da su obojica u braku s istom ženom, Karen Sherratt. Nakon burnog razvoda od svog prvog supruga, Keren se 2006. godine udala za Petera, no par nije dugo ostao zajedno jer mu je, kaže Peter, 'uvijek nešto lagala'.

- Stalno mi je govorila hrpu sitnih laži; lagala bi na primjer gdje je taj dan bila i što je radila... - objasnio je, a nije kaže mogao podnijeti ni to što je olako trošila njegov novac, kao ni vječiti minus na zajedničkim računima.

5 razloga zašto žene traže razvod. I nije riječ samo o varanju

1/5

- Kad god bih ju pitao za novac, izbjegavala bi odgovor i postala bi hladna. Uvijek je sve skrivala od mene, to je bilo očito - rekao je za The Sun.

Zato ju je, samo dvije godine nakon izricanja sudbonosnog 'Da', ostavio u kući u zajedničkom domu u Swanseaju, no nije se od nje i službeno razveo.

Godine 2012. Karen je na jednoj dating stranici upoznala bivšeg vojnika Christophera kojeg je očito očarala; pa su se samo sedam mjeseci kasnije vjenčali na intimnoj svadbi u Holiday Innu.

Christopher je rekao da je njegova nova supruga ostavljala dojam 'žene s mnogo tajni', ali je on, zaslijepljen ljubavlju, svoje strahove stavio sa strane. 

Njezina je prijevara ipak otkrivena 2013., kad je slučajno pronašao zahtjev za razvod od Petera, pa joj je samo ostavio kratku poruku i, baš kao i Peter, otišao iz zajedničko doma.

- Kad sam pronašao taj dokument u trenu su mi se potvrdile sve sumnje koje sam imao - rekao je, a idući mu je korak bio poziv Peteru; kako bi ga zamolio da zajedno idu na policiju prijaviti svoju suprugu.

Njegov je brak s Keren, budući da je još bila udata za Petera, odmah i službeno poništen, a dva su muškarca 2014. na sudu u Cardiffu dobila i tužbu protiv nje.

Iako nisu smjeli komunicirati dok se o slučaju još zasjedalo, odmah nakon presude su se našli na piću, a tu naviku imaju i danas. 

- Nekima je možda čudno što se tako dobro slažemo. Imamo zajedničku bivšu ženu, prošli smo zajedno jedno burno iskustvo i to nas je zauvijek povezalo! - rekli su pa zaključili kako je njihovo blisko prijateljstvo rezultat toga što ih je očarala ista lažljiva žena.”

Psiholozi otkrili kako se manje svađati s partnerom: Pomaže i odvojeno spavanje!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije