Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sjajna ideja

Stručnjaci otkrili jednostavan trik kako očistiti mrlje od kave s odjeće: Treba vam samo jedna stvar!

shutterstock
28.06.2022.
u 07:00

Nekoliko stručnjaka za čišćenja reklo je da je proizvod broj jedan koji koriste zapravo jednostavan kuhinjski predmet koji vjerojatno već posjedujete

Bez obzira koliko se trudimo paziti na bijelu odjeću, vjerojatno se većina barem jednom suočila s mrljama od crnog vina ili kečapa na svijetlim komadima; a da izbjegnete skupe proizvode za njihovo uklanjanje, stručnjaci za čišćenje podijelili su svoje najbolje savjete za alternativne metode čišćenja.

U objavi na stranici Mrs Hinch Cleaning Tips na Facebooku jedna je Britanka, nakon što su joj djeca zaprljala bijele majice koje moraju nositi u školi, korisnike pitala koje je po njima najbolje sredstvo za uklanjanje mrlja s odjeće, prenosi Mirror.

Maslinovo ulje kao sredstvo za čišćenje? Evo gdje će napraviti 'čuda':

1/5

Među brojnim savjetima, nekoliko je stručnjaka za čišćenja reklo da je proizvod broj jedan koji oni koriste jedan kuhinjski predmet koji vjerojatno već posjedujete - tekućina za pranje posuđa. Ona je, kažu, pogotovo učinkovita kod uklanjanja tvrdokornih mrlja od kave.

- Bok svima. Može li mi netko preporučiti najbolje sredstvo za uklanjanje mrlja za odjeću? Moja djeca su se danas vratila u školu i već imaju umrljane nove bijele polo majice. Koristila sam Vanish Oxi Action sprej i stavila u sredstvo za pranje protiv mrlja ali, kao što vidite, mrlje su još uvijek tu... - napisala je.

Obožavatelji čišćenja su se odmah javili s raznim savjetima, a mnogi su rekli da za mrlje na odjeći koriste samo tekućinu za pranje posuđa u posudi s vodom.

Jedan je stručnjak predložio i korištenje četkice za zube kako bi se očistile tvrdokorne mrlje, a ako želite isprobati nešto drugačije, drugi su savjetovali da se u bubanj perilice rublja uz uobičajeni prašak doda i jedna tableta za perilicu posuđa.

Ljeti se najradije tuširate hladnom vodom? Više će vas rashladiti topla kupka, kažu stručnjaci:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije