Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije onako kako ste mislili

Moglo bi vas iznenaditi koliko zapravo traje idealan seks!

Shutterstock
26.11.2018.
u 12:40

Iako postoji percepcija da žene žude za seksom koji traje i traje, Tracey Cox kaže da je to pogrešno jer je upravo takav seks ženama često bolan

Pet minuta, pola sata, dva sata, pet? Koliko zapravo traje idealan seks? Naravno, odgovor je individualan, no odgovor je ipak pokušala dati autorica i kolumnistica Tracey Cox, a možda će vas iznenaditi.

Tracey također upozorava da je odgovor na ovo pitanje zapravo jako individualan, ali njezino istraživanje daje neke okvirne brojke. Naime, postoji percepcija da žene žude za duljim seksom, dok je kod muškaraca situacija obrnuta i oni u roku dvije minute mogu doći do orgazma. 

Dio žena uživa u seksu koji traje dulje od deset minuta, no Tracey smatra kako većina žena zapravo uopće ne uživa u dugotrajnom seksu. Razlog? Tvrdi da im odnos postaje bolan ako potraje, osobito ako se ne mijenja poza. 

Istraživanje Tracey Cox pokazalo je da idealan seksualni odnos traje mnogo manje od očekivanog – naime, prosjek je između pet i 13 minuta!

>> Pogledajte video o četiri mjesta na ženinom tijelu koja ne smijete dodirivati tijekom seksa


Ključne riječi

Komentara 11

DU
Deleted user
17:22 26.11.2018.

Idealan seks traje od početka do kraja... ko tvrdi drugačije je idiot!

AA
aabbcc
18:37 26.11.2018.

ako se nesto moze dobro odraditi za 3 min onda ne treba dangubiti pola sata, tako da vam ostane 27 minuta za druge fine stvari, rakija casa vina.... : )

ZS
zspanco
20:19 26.11.2018.

Idealan seks traje točno 33 minute. Dvije minute predigra, minuta da svršiš i trideset minuta da se ispričaš dami. Ende!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije